Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajaks Mściszewice Piranie Mirów FC
532 Tactiek Attack
63% Balbezit 37%
26% Spel op eigen helft 74%
33 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 18.2
zeer goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
zeer goed Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Rice probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Joubert met een sublieme pass. Rice controleert de bal met de borst. Rice geeft de bal voor. Hertz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaks Mściszewice - Piranie Mirów FC 1:0

5e minuut.
Pedraudse met een sublieme pass. Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmo passt de bal met de wreef. Hertz rent richting de bal. Hertz schiet op doel. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Chwiałkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwiałkiewicz geeft een lange en hoge pass. Olmo is nu in balbezit. Olmo schiet op doel. Zechlin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hertz rent richting de bal. Hertz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Zechlin met een sublieme pass. Hennerkes kopt de bal weg. Hertz rent richting de bal. Olmo heeft problemen om de bal te vangen. Olmo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Inworp. Rice met de inworp. Musuła rent richting de bal. Pedraudse verovert de bal door een tackle van achteren. Pedraudse geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hertz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hertz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaks Mściszewice - Piranie Mirów FC 2:0

14e minuut.
Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Babinowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Babinowski krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Rice speelt de bal door. Maczó rent richting de bal. Maczó probeert naar een medespeler te passen. Hertz is nu in balbezit. Hertz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaks Mściszewice - Piranie Mirów FC 3:0

21e minuut.
Olmo heeft problemen om de bal te vangen. Polok is nu in balbezit. Olmo verovert de bal door een tackle van achteren. Olmo passt de bal in één keer door. Pedraudse geeft een lange en hoge pass. Zechlin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hertz rent richting de bal. Hertz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaks Mściszewice - Piranie Mirów FC 4:0

24e minuut.
Pedraudse heeft problemen om de bal te vangen. Pedraudse passt de bal in één keer door. Hertz geeft een lange en hoge pass. Olmo is nu in balbezit. Olmo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaks Mściszewice - Piranie Mirów FC 5:0

24e minuut.
Karwowski rent richting de bal. Olmo rent richting de bal. Olmo passt de bal in één keer door. Hertz is nu in balbezit. Hertz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaks Mściszewice - Piranie Mirów FC 6:0

27e minuut.
Rice probeert naar een medespeler te passen. Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmo passt de bal zonder na te denken. Hertz rent richting de bal. Hertz draait met de bal, schiet en ... Zechlin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaks Mściszewice - Piranie Mirów FC 7:0

29e minuut.
Polok rent richting de bal. Pedraudse onderschept slim de pass. Pedraudse passt de bal in één keer door. Olmo rent richting de bal. Olmo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaks Mściszewice - Piranie Mirów FC 8:0

35e minuut.
Maczó heeft problemen om de bal te vangen. Maczó speelt de bal door. Hertz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hertz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaks Mściszewice - Piranie Mirów FC 9:0

37e minuut.
Pedraudse probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rice speelt de bal door. Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jędraszek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rice met een snelle inworp. Pedraudse rent richting de bal. Pedraudse geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kotwicz heeft problemen om de bal te vangen. Hennerkes is nu in balbezit. Hennerkes passt de bal in één keer door. Maczó bereikt de bal nog maar net als eerste. Maczó geeft een lange en hoge pass. Zechlin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajaks Mściszewice 28%, Piranie Mirów FC 72%.
Ajaks Mściszewice - Piranie Mirów FC 9:0

48e minuut.
Pedraudse rent richting de bal. Pedraudse passt de bal met de wreef. Olmo is nu in balbezit. Olmo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaks Mściszewice - Piranie Mirów FC 10:0

50e minuut.
Pedraudse is nu in balbezit. Pedraudse passt de bal in één keer door. Hertz rent richting de bal. Hertz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Gos bereikt de bal nog maar net als eerste. Maczó onderschept slim de pass. Maczó passt de bal in één keer door. Hertz heeft problemen om de bal te vangen. Hertz haalt uit met een fantastische trap. Zechlin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gos passt de bal in één keer door. Olmo rent richting de bal. Olmo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaks Mściszewice - Piranie Mirów FC 11:0

52e minuut.
Joubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Joubert geeft een lange en hoge pass. Hertz kopt de bal weg. Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pedraudse geeft een hoge lob. Hertz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hertz geeft de bal voor. Olmo is nu in balbezit. Olmo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaks Mściszewice - Piranie Mirów FC 12:0

56e minuut.
Karwowski met een sublieme pass. Kotwicz heeft problemen om de bal te vangen. Musuła is nu in balbezit. Hertz verovert de bal door een tackle van achteren. Hertz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pedraudse onderschept slim de pass. Pedraudse speelt de bal door. Daar is Hertz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hertz draait met de bal, schiet en ... Zechlin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaks Mściszewice - Piranie Mirów FC 13:0

59e minuut.
Pedraudse geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hertz de bal onder controle te krijgen. Gos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hertz onderschept slim de pass. Hertz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Husarić probeert naar een medespeler te passen. pellegri kopt de bal weg. Pedraudse speelt de bal door. Hertz heeft problemen om de bal te vangen. Hertz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaks Mściszewice - Piranie Mirów FC 14:0

72e minuut.
pellegri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Horna komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Olmo is nu in balbezit. Olmo met een sublieme pass. Pedraudse bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedraudse geeft een lange en hoge pass. Hertz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Chwiałkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwiałkiewicz geeft de bal voor. Wójciak speelt de bal door. Olmo is nu in balbezit. Olmo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Rice is nu in balbezit. Rice speelt de bal door. Klungelig pakt Olmo de bal. Olmo schiet op doel. Zechlin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hertz geeft een lange en hoge pass. Olmo is nu in balbezit. Olmo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaks Mściszewice - Piranie Mirów FC 15:0

86e minuut.
Rice verovert de bal door een tackle van achteren. Rice geeft een lange en hoge pass. Hertz kopt de bal weg. Olmo is nu in balbezit. Olmo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaks Mściszewice - Piranie Mirów FC 16:0

88e minuut.
Gos rent richting de bal. Hertz onderschept slim de pass. Hertz geeft een hoge lob. Olmo is nu in balbezit. Olmo schiet op doel. De bal raakt de paal. Polok is nu in balbezit. Polok geeft een hoge lob. Joubert kopt de bal weg. Rice rent richting de bal. Rice geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajaks Mściszewice 24%, Piranie Mirów FC 76%.
Ajaks Mściszewice - Piranie Mirów FC 16:0