Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Boronia Pisarion 3000 FC
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Masarczyk kopt de bal weg. Milion probeert de bal aan de voet te houden. Goździejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Goździejewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boronia - Pisarion 3000 FC 0:1

9e minuut.
Boryczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gortat verovert de bal door een tackle van achteren. Gortat passt de bal in één keer door. Bieliński rent richting de bal. Bieliński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Tuczek verovert de bal door een tackle van achteren. Tuczek probeert naar een medespeler te passen. Masarczyk rent richting de bal. Masarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boronia - Pisarion 3000 FC 0:2

14e minuut.
Tyczkała geeft de bal voor. Daar is Boryczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gortat is nu in balbezit. Gortat haalt uit met een fantastische trap. Nawrot werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bieliński is nu in balbezit. Bieliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Goździejewski speelt de bal door. Regulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Regulewicz passt de bal met de wreef. Masarczyk rent richting de bal. Masarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boronia - Pisarion 3000 FC 0:3

32e minuut.
Doeltrap. Nawrot met een harde bal richting middenveld. Boryczka heeft problemen om de bal te vangen. Gortat rent richting de bal. Gortat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tyczkała met een snelle inworp. Goździejewski rent richting de bal. Met opzet legt Ejtminowicz zijn tegenspeler op de grond. Ejtminowicz krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Nawrot probeert naar een medespeler te passen. Orlik is nu in balbezit. Orlik speelt de bal door. Gortat is nu in balbezit. Gortat draait met de bal, schiet en ... Nawrot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Boronia 41%, Pisarion 3000 FC 59%.
FC Boronia - Pisarion 3000 FC 0:3

47e minuut.
Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szalkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gortat rent richting de bal. Gortat schiet op doel. Nawrot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Sobieski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieski geeft een lange en hoge pass. Daar is Hampel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieliński rent richting de bal. Bieliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Tyczkała probeert naar een medespeler te passen. Gortat rent richting de bal. Gortat passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bieliński de bal. Bieliński haalt uit met een fantastische trap. Nawrot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Goździejewski geeft een hoge lob. Tuczek rent richting de bal. Tuczek met een sublieme pass. Masarczyk is nu in balbezit. Masarczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Boronia 48%, Pisarion 3000 FC 52%.
FC Boronia - Pisarion 3000 FC 0:3