Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC_Milan222 Zakapiory Kołatki
super Tactiek 532off
60% Balbezit 40%
37% Spel op eigen helft 63%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
40.3 gemiddelde waardering 34.1
matig Schieten matig
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Skotnícký speelt de bal door. Răcaru is nu in balbezit. Răcaru speelt de bal door. Niemierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemierka schiet op doel. Maslać kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Niemierka probeert de bal aan de voet te houden. Maseko is nu in balbezit. Sinowatz verovert de bal door een tackle van achteren. Sinowatz geeft een lange en hoge pass. Erdemoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Chętny bereikt de bal nog maar net als eerste. Chętny geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maseko met een snelle inworp. Fierli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Skotnícký is nu in balbezit. Skotnícký passt de bal zonder na te denken. Maseko rent richting de bal. Maseko geeft de bal voor. Bzdyra springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maseko met de inworp. Fierli rent richting de bal. Bzdyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdyra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Chętny raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pogorzelski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC_Milan222 41%, Zakapiory Kołatki 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC_Milan222 - Zakapiory Kołatki 0:0

53e minuut.
Fierli probeert naar een medespeler te passen. Maseko bereikt de bal nog maar net als eerste. Maseko geeft een lange en hoge pass. Bzdyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzdyra schiet op doel. Politankiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Maseko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fierli geeft een hoge lob. Skotnícký rent richting de bal. Skotnícký draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bzdyra rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas begaat een overtreding. Erdemoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Güntekiner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Erdemoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap. Maslać kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC_Milan222 33%, Zakapiory Kołatki 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC_Milan222 - Zakapiory Kołatki 0:0