Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White Gulls Fortuna Tychy
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 21.6
adequate Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Harley verovert de bal door een tackle van achteren. Harley probeert naar een medespeler te passen. Lew probeert naar een medespeler te passen. Bergier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Lew geeft een hoge lob. Bergier is nu in balbezit. Volder legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Volder krijgt een gele kaart. Bergier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szumek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Filuba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Gulls - Fortuna Tychy 0:1

10e minuut.
Szumek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Świętochowski komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Christie met een sublieme pass. Daar is Volder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volder speelt de bal door. Magerko bereikt de bal nog maar net als eerste. Magerko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
White Gulls - Fortuna Tychy 1:1

14e minuut.
Volder is nu in balbezit. Bronner rent richting de bal. Bronner passt de bal zonder na te denken. Bergier is nu in balbezit. Bergier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lizik probeert naar een medespeler te passen. Świętochowski rent richting de bal. Dabaghyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dabaghyan krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Dhulst geeft een lange en hoge pass. Marciaga rent richting de bal. Marciaga met een sublieme pass. Magerko is nu in balbezit. Magerko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Klungelig pakt Harley de bal. Dabaghyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Piórek rent richting de bal. Marciaga rent richting de bal. Marciaga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Madej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magerko verovert de bal door een tackle van achteren. Bronner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bronner krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Ciapalski passt de bal met de wreef. Marciaga is nu in balbezit. Magerko is nu in balbezit. Marciaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciaga draait met de bal, schiet en ... Kassian bokst de bal weg.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Filuba met een harde bal richting middenveld. Volder kopt de bal weg. Magerko rent richting de bal. Magerko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Gulls 53%, Fortuna Tychy 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
White Gulls - Fortuna Tychy 1:1

46e minuut.
Senvaitis komt het veld opgelopen. Fáundez komt het veld opgelopen. Məlikov komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Whitticase bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitticase passt de bal in één keer door. Marciaga rent richting de bal. Magerko is nu in balbezit. Magerko haalt uit met een fantastische trap. Paal!

51e minuut.
Fáundez passt de bal in één keer door. Marciaga rent richting de bal. Marciaga passt de bal zonder na te denken. Magerko heeft problemen om de bal te vangen. Magerko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White Gulls - Fortuna Tychy 2:1

58e minuut.
Fáundez is nu in balbezit. Świętochowski verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Məlikov. Məlikov krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Dabaghyan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Marciaga de bal onder controle te krijgen. Bronner bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitticase verovert de bal door een tackle van achteren. Whitticase geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kożusznik met een harde bal richting middenveld. Fáundez kopt de bal weg. Daar is Magerko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magerko draait met de bal, schiet en ... Kassian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White Gulls - Fortuna Tychy 3:1

71e minuut.
Kassian geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Senvaitis met een snelle inworp. Daar is Magerko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magerko geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Senvaitis rent richting de bal. Madej verovert de bal door een tackle van achteren. Madej passt de bal in één keer door. Magerko rent richting de bal. Magerko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White Gulls - Fortuna Tychy 4:1

78e minuut.
Piórek verovert de bal door een tackle van achteren. Piórek geeft een lange en hoge pass. Pikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Świętochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świętochowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Marciaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciaga geeft een hoge lob. Kassian werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Magerko rent richting de bal. Magerko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
White Gulls - Fortuna Tychy 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Gulls 52%, Fortuna Tychy 48%.
White Gulls - Fortuna Tychy 5:1