Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bodzanowo huragan Lech Poznań MK
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Wojtarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachacz begaat een overtreding. Wojtarowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wojtarowicz met een snel genomen vrije trap. Orliński rent richting de bal. Orliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Wydra is nu in balbezit. Inworp. Wydra met de inworp. Szwaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwaja geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pytlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachacz passt de bal zonder na te denken. Oraczko rent richting de bal. Oraczko schiet op doel. Ałtyn bokst de bal weg.

20e minuut.
Wojtarowicz met een sublieme pass. Daar is Orliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilkojański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orliński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

21e minuut.
Orliński passt de bal met de wreef. Wydra is nu in balbezit. Wydra draait met de bal, schiet en ... Wybraniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Brzeziński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bodzanowo huragan - Lech Poznań MK 0:1

27e minuut.
Łachacz draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Brudzisz de bal. Oraczko is nu in balbezit. Oraczko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bodzanowo huragan 45%, Lech Poznań MK 55%.
bodzanowo huragan - Lech Poznań MK 0:1

47e minuut.
Wydra met de inworp. Wojtarowicz rent richting de bal. Wojtarowicz passt de bal in één keer door. Orliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Orliński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Hałuszka met de inworp. Jasiejko probeert naar een medespeler te passen. Brudzisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraczko onderschept slim de pass. Oraczko draait met de bal, schiet en ... Ałtyn bokst de bal weg.

73e minuut.
Szwaja met een sublieme pass. Wilkojański geeft de bal voor. Oraczko is nu in balbezit. Łachacz is nu in balbezit. Łachacz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Jasiejko met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojtarowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Gusman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gusman geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Pytlak geeft een hoge lob. Biskupski is nu in balbezit. Biskupski passt de bal in één keer door. Ciechacki is nu in balbezit. Ciechacki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Koźluk de bal. Łachacz onderschept slim de pass. Łachacz passt de bal met de wreef. Oraczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraczko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bodzanowo huragan 50%, Lech Poznań MK 50%.
bodzanowo huragan - Lech Poznań MK 0:1