Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osowiec Parcela LKS Orzeł Jankowice
Normal Tactiek 4-1-3-2
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 45.2
waardeloos Schieten zeer goed
zwak Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


6e minuut.
Chwiej probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tibi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ovčar rent richting de bal. Ovčar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Flaum passt de bal met de wreef. Kalac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalac passt de bal zonder na te denken. Gökler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökler schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Osowiec Parcela - LKS Orzeł Jankowice 0:1

8e minuut.
Gołuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökler is nu in balbezit. Chwiej is nu in balbezit. Gökler onderschept slim de pass. Gökler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De Genaro speelt de bal door. Kalac is nu in balbezit. Kalac met een sublieme pass. Gökler rent richting de bal. Gökler draait met de bal, schiet en ... Tryniszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tibi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ovčar kan de bal niet met de borst controleren. Ovčar haalt uit met een fantastische trap. Tryniszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Osowiec Parcela - LKS Orzeł Jankowice 0:2

13e minuut.
Flaum passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tibi de bal. Tibi probeert naar een medespeler te passen. Gökler rent richting de bal. Gökler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ziółkowski geeft de bal voor. Ovčar rent richting de bal. Ovčar passt de bal met de wreef. Gökler rent richting de bal. Gökler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Osowiec Parcela - LKS Orzeł Jankowice 0:3

19e minuut.
Chwiej is nu in balbezit. Gökler verovert de bal door een tackle van achteren. Gökler passt de bal in één keer door. Ovčar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovčar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Inworp. Tibi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gökler rent richting de bal. Gökler haalt uit met een fantastische trap. Tryniszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Osowiec Parcela - LKS Orzeł Jankowice 0:4

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tryniszewski trapt de bal weg. Klungelig pakt Tyczka de bal. Gökler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökler draait met de bal, schiet en ... Tryniszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Klungelig pakt Pędzich de bal. De Genaro rent richting de bal. De Genaro passt de bal met de wreef. Ovčar is nu in balbezit. Ovčar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kalac probeert naar een medespeler te passen. Gökler rent richting de bal. Gökler haalt uit met een fantastische trap. Tryniszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osowiec Parcela - LKS Orzeł Jankowice 0:5

30e minuut.
Ziółkowski rent richting de bal. Ziółkowski geeft een hoge lob. Daar is Lewy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gökler is nu in balbezit. Gökler draait met de bal, schiet en ... Paal! Ovčar rent richting de bal. Ovčar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Osowiec Parcela - LKS Orzeł Jankowice 0:6

36e minuut.
Ziółkowski met een snelle inworp. Ovčar rent richting de bal. Ovčar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gökler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gökler draait met de bal, schiet en ... Tryniszewski bokst de bal weg.

39e minuut.
Kalac speelt de bal door. Ovčar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulski heeft problemen om de bal te vangen. Ovčar is nu in balbezit. Ovčar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Lienlaf is nu in balbezit. Lienlaf met een sublieme pass. Ovčar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovčar schiet op doel. Daar is Lewy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik geeft een lange en hoge pass. Gökler kopt de bal weg. Ovčar is nu in balbezit. Ovčar schiet op doel. Tryniszewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Osowiec Parcela - LKS Orzeł Jankowice 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osowiec Parcela 84%, LKS Orzeł Jankowice 16%.
Osowiec Parcela - LKS Orzeł Jankowice 0:7

47e minuut.
Chwiej geeft de bal voor. Inworp. Tibi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gökler rent richting de bal. Gökler haalt uit met een fantastische trap. Tryniszewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Osowiec Parcela - LKS Orzeł Jankowice 0:8

47e minuut.
Łuczka met een sublieme pass. Gołuch rent richting de bal. Gökler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ziółkowski is nu in balbezit. Ziółkowski geeft de bal voor. Chwiej rent richting de bal. Gökler onderschept slim de pass. Gökler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Gökler heeft problemen om de bal te vangen. Lewy rent richting de bal. Gökler verovert de bal door een tackle van achteren. Gökler haalt uit met een fantastische trap. Tryniszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osowiec Parcela - LKS Orzeł Jankowice 0:9

54e minuut.
Flaum verovert de bal door een tackle van achteren. Flaum passt de bal zonder na te denken. Ovčar kan de bal niet met de borst controleren. Gökler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökler schiet op doel. Tryniszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De Genaro kopt de bal weg. Lewy probeert de bal met de borst te controleren. Gökler rent richting de bal. Gökler haalt uit met een fantastische trap. Tryniszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osowiec Parcela - LKS Orzeł Jankowice 0:10

60e minuut.
Ovčar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulski met een sublieme pass. Ovčar rent richting de bal. Ovčar haalt uit met een fantastische trap. Tryniszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gökler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osowiec Parcela - LKS Orzeł Jankowice 0:11

65e minuut.
Flaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaum passt de bal zonder na te denken. Šereckis probeert naar een medespeler te passen. Ovčar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovčar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Tryniszewski trapt de bal weg. De Genaro kopt de bal weg. Gökler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökler draait met de bal, schiet en ... Tryniszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Winiecki passt de bal zonder na te denken. Chwiej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalac verovert de bal door een tackle van achteren. Gökler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökler schiet op doel. Tryniszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Flaum kopt de bal weg. De Genaro rent richting de bal. De Genaro met een sublieme pass. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziółkowski geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Gökler rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osowiec Parcela - LKS Orzeł Jankowice 0:12

72e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tryniszewski niet meer kan verder spelen. Kwoka komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Mikulski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziółkowski met de inworp. Ovčar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovčar haalt uit met een fantastische trap. Paal!

90e minuut.
Ovčar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovčar passt de bal zonder na te denken. Gökler is nu in balbezit. Gökler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osowiec Parcela 85%, LKS Orzeł Jankowice 15%.
Osowiec Parcela - LKS Orzeł Jankowice 0:12