Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osowiec Parcela Hala Zgierz
Normal Tactiek Normal
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 41.2
poor Schieten excellent
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Kelek passt de bal zonder na te denken. Sadłowski rent richting de bal. Wong verovert de bal door een tackle van achteren. Rios rent richting de bal. Rios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Osowiec Parcela - Hala Zgierz 0:1

6e minuut.
Chwiej is nu in balbezit. Rios onderschept slim de pass. Rios speelt de bal door. Wong rent richting de bal. Wong haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Rios passt de bal zonder na te denken. Kelek rent richting de bal. Kelek geeft een hoge lob. Wong rent richting de bal. Wong schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Chwiej bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwiej geeft de bal voor. Štauber kopt de bal weg. Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Osowiec Parcela - Hala Zgierz 0:2

10e minuut.
Lewy probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kelek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Wong de bal. Wong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Winiecki is nu in balbezit. Wong onderschept slim de pass. Wong haalt uit met een fantastische trap. Kwoka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kelek verovert de bal door een tackle van achteren. Kelek geeft een hoge lob. Wong kopt de bal weg. Daar is Rios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Koot speelt de bal door. Daar is Pontrelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gortatowski is nu in balbezit. Łuczka onderschept slim de pass. Łuczka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kelek onderschept slim de pass. Kelek met een sublieme pass. Wong rent richting de bal. Wong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osowiec Parcela - Hala Zgierz 0:3

27e minuut.
Gołuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios onderschept slim de pass. Wong rent richting de bal. Rios is nu in balbezit. Rios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Wong passt de bal in één keer door. Kelek rent richting de bal. Kelek speelt de bal door. Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios draait met de bal, schiet en ... Kwoka bokst de bal weg. Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osowiec Parcela - Hala Zgierz 0:4

31e minuut.
Kelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelek geeft de bal voor. Loprete rent richting de bal. Wong is nu in balbezit. Wong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Štauber speelt de bal door. Rios rent richting de bal. Rios passt de bal met de wreef. Wong rent richting de bal. Wong schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kwoka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Wong passt de bal zonder na te denken. Andrikopoulos is nu in balbezit. Andrikopoulos geeft de bal voor. Wong is nu in balbezit. Wong haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Winiecki geeft de bal voor. Rios rent richting de bal. Rios speelt de bal door. Kelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gortatowski met een sublieme pass. Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong rent richting de bal. Wong draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osowiec Parcela 74%, Hala Zgierz 26%.
Osowiec Parcela - Hala Zgierz 0:4

46e minuut.
Rios probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rios rent richting de bal. Rios schiet op doel. De bal raakt de paal. Lewy heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Koot met een sublieme pass. Rios rent richting de bal. Rios passt de bal zonder na te denken. Wong is nu in balbezit. Wong draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Osowiec Parcela - Hala Zgierz 0:5

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niemyski komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Gołuch rent richting de bal. Andrikopoulos onderschept slim de pass. Koot met een sublieme pass. Rios is nu in balbezit. Rios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Osowiec Parcela - Hala Zgierz 0:6

56e minuut.
Kelek rent richting de bal. Kelek geeft een lange en hoge pass. Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osowiec Parcela - Hala Zgierz 0:7

57e minuut.
Loprete is nu in balbezit. Loprete met een sublieme pass. Rios geeft de bal voor. Kelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kwoka met een harde bal richting middenveld. Koot controleert de bal met de borst. Koot met een sublieme pass. Rios is nu in balbezit. Rios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Osowiec Parcela - Hala Zgierz 0:8

60e minuut.
Wong passt de bal zonder na te denken. Kelek rent richting de bal. Kelek passt de bal zonder na te denken. Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Osowiec Parcela - Hala Zgierz 0:9

65e minuut.
Klungelig pakt Kelek de bal. Kelek met een sublieme pass. Wong rent richting de bal. Wong schiet op doel. Kwoka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Osowiec Parcela - Hala Zgierz 0:10

68e minuut.
Winiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Winiecki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Loprete de bal. Rios rent richting de bal. Rios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Osowiec Parcela - Hala Zgierz 0:11

70e minuut.
Wong is nu in balbezit. Rios is nu in balbezit. Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osowiec Parcela - Hala Zgierz 0:12

74e minuut.
Kwoka trapt de bal weg van het doel. Niemyski rent richting de bal. Rios met een sublieme pass. Wong rent richting de bal. Wong haalt uit met een fantastische trap. Kwoka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Winiecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sadłowski rent richting de bal. Rios is nu in balbezit. Rios haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mikulski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Osowiec Parcela - Hala Zgierz 0:13

80e minuut.
Niemyski probeert de bal met de borst te controleren. Rios probeert naar een medespeler te passen. Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osowiec Parcela - Hala Zgierz 0:14

83e minuut.
Chwiej rent richting de bal. Rios rent richting de bal. Rios passt de bal zonder na te denken. Wong rent richting de bal. Wong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Lewy geeft de bal voor. Pontrelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koot bereikt de bal nog maar net als eerste. Koot geeft een lange en hoge pass. Wong springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osowiec Parcela - Hala Zgierz 0:15

87e minuut.
Daar is Łuczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rios verovert de bal door een tackle van achteren. Rios met een sublieme pass. Loprete bereikt de bal nog maar net als eerste. Loprete geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osowiec Parcela 82%, Hala Zgierz 18%.
Osowiec Parcela - Hala Zgierz 0:15