Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Sorgiski Jackets
Normal Tactiek 451
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Radziejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewicz onderschept slim de pass. Gilewicz passt de bal met de wreef. Tomalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Gilewicz speelt de bal door. Romanowicz probeert naar een medespeler te passen. Marszałek is nu in balbezit. Tomalik rent richting de bal. Tomalik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Wajda is nu in balbezit. Jeleń verovert de bal door een tackle van achteren. Jeleń met een sublieme pass. Toczyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Toczyski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Inworp. Jeleń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gilewicz rent richting de bal. Radziejowski onderschept slim de pass. Radziejowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sajdak met de inworp. Gilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tomalik de bal. Tomalik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Sorgiski - Jackets 0:1

26e minuut.
Marszałek geeft een hoge lob. Inworp. Romanowicz met de inworp. Gilewicz is nu in balbezit. Gilewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Jeleń rent richting de bal. Jeleń probeert naar een medespeler te passen. Dadej rent richting de bal. Radziejowski onderschept slim de pass. Radziejowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Szwarczewski geeft een lange en hoge pass. Korczak kopt de bal weg. Sajdak kan de bal niet met de borst controleren. Tomalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Sorgiski 48%, Jackets 52%.
Fc Sorgiski - Jackets 0:1

47e minuut.
Halupczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Halupczok geeft een lange en hoge pass. Toczyski kopt de bal weg. Radziejowski is nu in balbezit. Radziejowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tarantowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Wajda de bal onder controle te krijgen. Jeleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeleń geeft de bal voor. Krynicki is nu in balbezit. Krynicki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Radziejowski is nu in balbezit. Wajda onderschept slim de pass. Radziejowski is nu in balbezit. Wajda geeft een hoge lob. Radziejowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gilewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziejowski verovert de bal door een tackle van achteren. Radziejowski haalt uit met een fantastische trap. Stachnik probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Sorgiski 51%, Jackets 49%.
Fc Sorgiski - Jackets 0:1