Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gunners fut Promyk
Normal Tactiek 532
34% Balbezit 66%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 49.3
average Schieten very good
weak Passen adequate
hopeless Verdedigen good


3e minuut.
Dzięciołowski is nu in balbezit. Dzięciołowski probeert naar een medespeler te passen. Kubicki rent richting de bal. Kubicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Fagerholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagerholm passt de bal met de wreef. Särkikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Särkikangas schiet op doel. Wiącek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Klungelig pakt Fagerholm de bal. Fagerholm speelt de bal door. Holzmann geeft een lange en hoge pass. Devriendt rent richting de bal. Devriendt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners fut - Promyk 0:1

16e minuut.
Särkikangas speelt de bal door. Holzmann speelt de bal door. Ziobro rent richting de bal. Devriendt onderschept slim de pass. Devriendt schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lefkowicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Ganchegui de bal. Słonimski probeert naar een medespeler te passen. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Michniewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Plavšin met een snelle inworp. Holzmann geeft een lange en hoge pass. Särkikangas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners fut - Promyk 0:2

22e minuut.
Skorić speelt de bal door. Fagerholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagerholm passt de bal met de wreef. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Słonimski geeft een lange en hoge pass. Kubicki kopt de bal weg. Izydor is nu in balbezit. Ganchegui onderschept slim de pass. Ganchegui geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Devriendt is nu in balbezit. Devriendt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners fut - Promyk 0:3

40e minuut.
Ganchegui met een sublieme pass. Holzmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzmann geeft een lange en hoge pass. Devriendt is nu in balbezit. Devriendt geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Skorić probeert naar een medespeler te passen. Holzmann is nu in balbezit. Holzmann speelt de bal door. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt haalt uit met een fantastische trap. Lefkowicz bokst de bal weg.

43e minuut.
Wiącek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fagerholm met een snelle inworp. Holzmann geeft de bal voor. Daar is Michniewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefkowicz bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunners fut 74%, Promyk 26%.
Gunners fut - Promyk 0:3

46e minuut.
Särkikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Särkikangas passt de bal in één keer door. Holzmann met een sublieme pass. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Särkikangas rent richting de bal. Devriendt rent richting de bal. Daar is Särkikangas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Särkikangas haalt uit met een fantastische trap. Lefkowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners fut - Promyk 0:4

50e minuut.
Holzmann speelt de bal door. Plavšin is nu in balbezit. Plavšin passt de bal in één keer door. Särkikangas is nu in balbezit. Särkikangas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ziobro met een sublieme pass. Holzmann speelt de bal door. Fagerholm geeft een hoge lob. Särkikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Särkikangas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Plavšin verovert de bal door een tackle van achteren. Plavšin probeert naar een medespeler te passen. Särkikangas rent richting de bal. Särkikangas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Fagerholm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holzmann geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Devriendt de bal. Devriendt schiet op doel. Lefkowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners fut - Promyk 0:5

58e minuut.
Särkikangas rent richting de bal. Fagerholm is nu in balbezit. Fagerholm met een sublieme pass. Särkikangas rent richting de bal. Särkikangas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Devriendt rent richting de bal. Devriendt geeft een lange en hoge pass. Daar is Barcikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Särkikangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Särkikangas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Holzmann rent richting de bal. Holzmann passt de bal in één keer door. Särkikangas is nu in balbezit. Särkikangas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners fut - Promyk 0:6

65e minuut.
Holzmann schiet op doel. Na een snelle pass probeert Michniewicz de bal onder controle te krijgen. Särkikangas is nu in balbezit. Särkikangas haalt uit met een fantastische trap. Lefkowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ganchegui geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wiącek de bal. Särkikangas rent richting de bal. Särkikangas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ganchegui rent richting de bal. Ganchegui speelt de bal door. Michniewicz is nu in balbezit. Devriendt onderschept slim de pass. Devriendt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fagerholm geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Särkikangas kopt de bal weg. Devriendt heeft problemen om de bal te vangen. Devriendt schiet op doel. Lefkowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt haalt uit met een fantastische trap. Lefkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Michniewicz rent richting de bal. Michniewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plavšin met een snelle inworp. Holzmann geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Holzmann passt de bal in één keer door. Devriendt is nu in balbezit. Devriendt geeft de bal voor. Särkikangas is nu in balbezit. Särkikangas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lefkowicz trapt de bal weg van het doel. Skorić kopt de bal weg. Holzmann rent richting de bal. Holzmann geeft een lange en hoge pass. Särkikangas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners fut - Promyk 0:7

86e minuut.
Särkikangas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Holzmann de bal. Devriendt rent richting de bal. Devriendt draait met de bal, schiet en ... Lefkowicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Fagerholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagerholm met een sublieme pass. Wiącek is nu in balbezit. Devriendt verovert de bal door een tackle van achteren. Devriendt schiet op doel. Lefkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunners fut 85%, Promyk 15%.
Gunners fut - Promyk 0:7