Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotive Beienheim Sparta Sulechów
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Anczok geeft een hoge lob. Klingier kopt de bal weg. Niejadlik speelt de bal door. Klungelig pakt Zachacz de bal. Zachacz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Falkowski speelt de bal door. Boros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boros probeert naar een medespeler te passen. Rduch is nu in balbezit. Rduch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Skrzypkowski heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotive Beienheim 43%, Sparta Sulechów 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lokomotive Beienheim - Sparta Sulechów 0:0

48e minuut.
Anczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Anczok geeft een lange en hoge pass. Koza rent richting de bal. Zachacz rent richting de bal. Zachacz schiet op doel. Lancelowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Falkowski geeft een lange en hoge pass. Wostal met een sublieme pass. Daar is Zachacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zachacz schiet op doel. Radziwon probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotive Beienheim - Sparta Sulechów 0:1

63e minuut.
Lancelowski trapt de bal weg. Prasnal kopt de bal weg. Koza heeft problemen om de bal te vangen. Zachacz is nu in balbezit. Zachacz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Radziwon met een sublieme pass. Daar is Koza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zachacz rent richting de bal. Zachacz haalt uit met een fantastische trap. Lancelowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotive Beienheim - Sparta Sulechów 0:2

90e minuut.
Klungelig pakt Koza de bal. Rembielak is nu in balbezit. Rembielak speelt de bal door. Zachacz rent richting de bal. Zachacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotive Beienheim - Sparta Sulechów 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotive Beienheim 45%, Sparta Sulechów 55%.
Lokomotive Beienheim - Sparta Sulechów 0:3