Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ślązeczek z Wrocławia Jackets
Normal Tactiek 451
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 24
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Grzebiela passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Laskowiec de bal. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś met een sublieme pass. Piwnicki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ślązeczek z Wrocławia - Jackets 1:0

15e minuut.
Stalewski rent richting de bal. Stalewski geeft een lange en hoge pass. Gilewicz kopt de bal weg. Tomalik rent richting de bal. Tomalik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pazurkiewicz onderschept slim de pass. Pazurkiewicz met een sublieme pass. Torzewski is nu in balbezit. Dubuś verovert de bal door een tackle van achteren. Dubuś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Pazurkiewicz de bal onder controle te krijgen. Walendziuk rent richting de bal. Gilewicz probeert naar een medespeler te passen. Tomalik rent richting de bal. Tomalik haalt uit met een fantastische trap. Paciorkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Inworp. Szwarczewski met een snelle inworp. Laskowiec rent richting de bal. Laskowiec geeft een lange en hoge pass. Tomalik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ślązeczek z Wrocławia 52%, Jackets 48%.
Ślązeczek z Wrocławia - Jackets 1:0

73e minuut.
Klungelig pakt Gilewicz de bal. Romanowicz is nu in balbezit. Romanowicz probeert naar een medespeler te passen. Tomalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ślązeczek z Wrocławia - Jackets 1:1

77e minuut.
Laskowiec rent richting de bal. Tomalik is nu in balbezit. Kurzeja onderschept slim de pass. Laskowiec onderschept slim de pass. Laskowiec schiet op doel. Paciorkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Rosłoń rent richting de bal. Szwarczewski geeft een hoge lob. Piwnicki rent richting de bal. Dubuś rent richting de bal. Dubuś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ślązeczek z Wrocławia - Jackets 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ślązeczek z Wrocławia 47%, Jackets 53%.
Ślązeczek z Wrocławia - Jackets 2:1