Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Plewiska Cossacks Gaming Team
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Paszulewicz geeft een lange en hoge pass. Siekierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomiec rent richting de bal. Siekierka verovert de bal door een tackle van achteren. Siekierka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Ragaman de bal onder controle te krijgen. Bordakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragaman met een sublieme pass. Butor bereikt de bal nog maar net als eerste. Butor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ragaman is nu in balbezit. Ragaman geeft de bal voor. Butor bereikt de bal nog maar net als eerste. Butor schiet op doel. Łakomiec probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Branicki onderschept slim de pass. Branicki passt de bal met de wreef. Gołosz heeft problemen om de bal te vangen. Kocikowski is nu in balbezit. Kocikowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Plewiska - Cossacks Gaming Team 1:0

35e minuut.
Butor bereikt de bal nog maar net als eerste. Branicki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Butor. Butor krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Sokołowski rent richting de bal. Tupalski is nu in balbezit. Tupalski probeert naar een medespeler te passen. Gołosz rent richting de bal. Gołosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Plewiska - Cossacks Gaming Team 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Plewiska 65%, Cossacks Gaming Team 35%.
Olimpia Plewiska - Cossacks Gaming Team 2:0

54e minuut.
Bordakiewicz geeft de bal voor. Popiołek met een sublieme pass. Ragaman speelt de bal door. Siekierka is nu in balbezit. Siekierka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Pietrkiewicz geeft de bal voor. Inworp. Paszulewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kocikowski is nu in balbezit. Kocikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kempiński rent richting de bal. Gołosz verovert de bal door een tackle van achteren. Gołosz met een sublieme pass. Kocikowski rent richting de bal. Kocikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sokołowski speelt de bal door. Butor is nu in balbezit. Butor passt de bal in één keer door. Siekierka is nu in balbezit. Siekierka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kruziński geeft de bal voor. Klungelig pakt Dłużewski de bal. Ragaman speelt de bal door. Daar is Dłużewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dłużewski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Butor kopt de bal weg. Gołosz rent richting de bal. Przyjaciel begaat een overtreding. Przyjaciel krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Repeła geeft een lange en hoge pass. Butor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tupalski. Tupalski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Plewiska 49%, Cossacks Gaming Team 51%.
Olimpia Plewiska - Cossacks Gaming Team 2:0