Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rvhisowcy Hultaje
Normal Tactiek 433
35% Balbezit 65%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 47.2
poor Schieten very good
poor Passen good
hopeless Verdedigen adequate


3e minuut.
Hypsior rent richting de bal. Erbetta verovert de bal door een tackle van achteren. Erbetta met een sublieme pass. Jasečko is nu in balbezit. Jasečko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Frankinas kopt de bal weg. Jasečko rent richting de bal. Bidas is nu in balbezit. Jasečko rent richting de bal. Jasečko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Svitavský onderschept slim de pass. Svitavský met een sublieme pass. Frankinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankinas geeft een hoge lob. Jasečko maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mosiej raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ambrozik komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Frankinas speelt de bal door. Daar is Cioculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioculescu geeft een hoge lob. Daar is Jasečko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasečko krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cioculescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jasečko springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Svitavský onderschept slim de pass. Svitavský geeft de bal voor. Jasečko probeert de bal met de borst te controleren. Jasečko schiet op doel. Fluderski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lagassa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hypsior de bal. Jasečko is nu in balbezit. Jasečko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rvhisowcy - Hultaje 0:1

18e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fluderski niet meer kan verder spelen. Fuk komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Jasečko met een sublieme pass. Stähli kan de bal niet met de borst controleren. Niewiarowski rent richting de bal. Jasečko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasečko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Stähli probeert naar een medespeler te passen. Złocki rent richting de bal. Jasečko onderschept slim de pass. Jasečko haalt uit met een fantastische trap. Fuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rvhisowcy - Hultaje 0:2

30e minuut.
Niewiarowski met een sublieme pass. Svitavský rent richting de bal. Svitavský geeft een hoge lob. Jasečko heeft problemen om de bal te vangen. Jasečko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Erbetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbetta passt de bal met de wreef. Złocki rent richting de bal. Jasečko onderschept slim de pass. Jasečko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rvhisowcy - Hultaje 0:3

38e minuut.
Cioculescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erbetta geeft de bal voor. Klungelig pakt Kiepski de bal. Erbetta is nu in balbezit. Erbetta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Alarcón verovert de bal door een tackle van achteren. Cioculescu rent richting de bal. Cioculescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Jasečko de bal. Jasečko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Frankinas passt de bal in één keer door. Stähli met een sublieme pass. Jasečko is nu in balbezit. Jasečko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rvhisowcy - Hultaje 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rvhisowcy 70%, Hultaje 30%.
Rvhisowcy - Hultaje 0:4

47e minuut.
Jasečko rent richting de bal. Stähli rent richting de bal. Stähli speelt de bal door. Erbetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbetta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Jasečko rent richting de bal. Jasečko passt de bal in één keer door. Erbetta rent richting de bal. Erbetta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Svitavský passt de bal met de wreef. Stähli controleert de bal met de borst. Stähli passt de bal met de wreef. Jasečko rent richting de bal. Jasečko haalt uit met een fantastische trap. Fuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Svitavský onderschept slim de pass. Svitavský passt de bal zonder na te denken. Jasečko bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbetta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Złocki met een harde bal richting middenveld. Frankinas kopt de bal weg. Kiepski heeft problemen om de bal te vangen. Jasečko rent richting de bal. Jasečko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Hypsior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrożewski rent richting de bal. Ambrożewski passt de bal in één keer door. Jasečko rent richting de bal. Jasečko schiet op doel. Fuk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rvhisowcy - Hultaje 0:5

62e minuut.
Daar is Hypsior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frankinas verovert de bal door een tackle van achteren. Frankinas speelt de bal door. Jasečko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasečko schiet op doel. Fuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Frankinas verovert de bal door een tackle van achteren. Frankinas passt de bal in één keer door. Cioculescu speelt de bal door. Erbetta rent richting de bal. Erbetta geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Fuk trapt de bal weg. Frankinas kopt de bal weg. Daar is Erbetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioculescu is nu in balbezit. Cioculescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rvhisowcy - Hultaje 0:6

72e minuut.
Alarcón probeert naar een medespeler te passen. Stähli probeert naar een medespeler te passen. Jasečko rent richting de bal. Jasečko schiet op doel. Na een snelle pass probeert Złocki de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rvhisowcy - Hultaje 0:7

78e minuut.
Stähli geeft een hoge lob. Erbetta kopt de bal weg. Jasečko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasečko draait met de bal, schiet en ... Fuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rvhisowcy - Hultaje 0:8

82e minuut.
Frankinas passt de bal zonder na te denken. Stähli met een sublieme pass. Jasečko probeert de bal met de borst te controleren. Jasečko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rvhisowcy - Hultaje 0:9

85e minuut.
Klungelig pakt Jasečko de bal. Jasečko passt de bal in één keer door. Erbetta heeft problemen om de bal te vangen. Erbetta schiet op doel. Fuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rvhisowcy - Hultaje 0:10

87e minuut.
Jasečko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasečko passt de bal zonder na te denken. Stähli rent richting de bal. Jasečko is nu in balbezit. Jasečko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rvhisowcy - Hultaje 0:11

90e minuut.
Frankinas rent richting de bal. Frankinas geeft een lange en hoge pass. Stähli springt en kopt de bal. Klungelig pakt Jasečko de bal. Jasečko schiet op doel. Fuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rvhisowcy - Hultaje 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rvhisowcy 83%, Hultaje 17%.
Rvhisowcy - Hultaje 0:12