Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:52
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0107
  • Stadion: FC PWRC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2806
FC PWRC Fc Dłutowo
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


33e minuut.
Żerkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żerkowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cypisek de bal. Gosiewski rent richting de bal. Gosiewski draait met de bal, schiet en ... Wielki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PWRC 70%, Fc Dłutowo 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC PWRC - Fc Dłutowo 0:0

46e minuut.
Klungelig pakt Kuliński de bal. Gosiewski onderschept slim de pass. Gosiewski passt de bal in één keer door. Hałabura rent richting de bal. Hałabura haalt uit met een fantastische trap. Wielki bokst de bal weg.

55e minuut.
Hałabura rent richting de bal. Hałabura probeert naar een medespeler te passen. Makuch rent richting de bal. Kuliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuliński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Hauke geeft een hoge lob. Kofnyt rent richting de bal. Makuch onderschept slim de pass. Makuch schiet op doel. Mikołajczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PWRC - Fc Dłutowo 0:1

64e minuut.
Żerkowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musiał met een snelle inworp. Orczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orczykowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Hałabura draait met de bal, schiet en ... Fał kopt de bal weg. Dziewanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałabura is nu in balbezit. Hałabura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PWRC 51%, Fc Dłutowo 49%.
FC PWRC - Fc Dłutowo 0:1