Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Orłowo Detern FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.4
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Wolik rent richting de bal. Maćkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Maćkiewicz passt de bal met de wreef. Pawelec rent richting de bal. Pawelec schiet op doel. Rokosza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Herbasch geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śmiałek met een snelle inworp. Pawelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Orłowo - Detern FC 1:0

10e minuut.
Pawelec onderschept slim de pass. Pyziak rent richting de bal. Pawelec maakt een afschuwelijke overtreding. Pawelec krijgt een gele kaart. Pyziak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

14e minuut.
Kaleta haalt uit met een fantastische trap. Saganowski geeft een lange en hoge pass. Zdun bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak onderschept slim de pass. Pyziak geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal Orłowo - Detern FC 1:1

15e minuut.
Krzymiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krzymiński speelt de bal door. Kaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleta schiet op doel. Wilimowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Orłowo - Detern FC 1:2

21e minuut.
Pawelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolik begaat een overtreding. Pawelec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kondrat zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Maćkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkiewicz schiet op doel. Rokosza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal Orłowo - Detern FC 2:2

23e minuut.
Kaleta rent richting de bal. Kondrat verovert de bal door een tackle van achteren. Sendra maakt een afschuwelijke overtreding. Kondrat raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kondrat kan niet meer verder spelen. Soczyński komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Pazurek met een snelle inworp. Pyziak probeert naar een medespeler te passen. Kaleta rent richting de bal. Kaleta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Saganowski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Boruciak geeft de bal voor. Maćkiewicz kopt de bal weg. Pawelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelec draait met de bal, schiet en ... Rokosza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pawelec is nu in balbezit. Pawelec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Orłowo - Detern FC 3:2

34e minuut.
Rembielak onderschept slim de pass. Rembielak passt de bal zonder na te denken. Pazurek rent richting de bal. Maćkiewicz onderschept slim de pass. Maćkiewicz draait met de bal, schiet en ... Rokosza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Orłowo 62%, Detern FC 38%.
Arsenal Orłowo - Detern FC 3:2

47e minuut.
Wolik geeft de bal voor. Langosz is nu in balbezit. Langosz geeft de bal voor. Maćkiewicz rent richting de bal. Maćkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rokosza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Siepka de bal. Siepka geeft de bal voor. Maćkiewicz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Orłowo - Detern FC 4:2

73e minuut.
Langosz is nu in balbezit. Langosz geeft een lange en hoge pass. Herbasch rent richting de bal. Maćkiewicz is nu in balbezit. Maćkiewicz draait met de bal, schiet en ... Paal!

84e minuut.
Pazurek met een snelle inworp. Wolik probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pawelec. Pawelec krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Wolik moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Wolik kan niet meer verder spelen. Paciuga komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Soczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciuga verovert de bal door een tackle van achteren. Paciuga met een sublieme pass. Kaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Orłowo 52%, Detern FC 48%.
Arsenal Orłowo - Detern FC 4:2