Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Qrec Huta delik
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Trembacz verovert de bal door een tackle van achteren. Trembacz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tymieniecki de bal. Manys is nu in balbezit. Manys draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kiciak geeft een hoge lob. Pilarczyk kopt de bal weg. Robacki heeft problemen om de bal te vangen. Kończak onderschept slim de pass. Kończak haalt uit met een fantastische trap. Cacko bokst de bal weg. Manys rent richting de bal. Manys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Brochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochocki geeft de bal voor. Klungelig pakt Szut de bal. Szut haalt uit met een fantastische trap. Rumian werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Qrec Huta - delik 1:0

15e minuut.
Daar is Manys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drabij is nu in balbezit. Szut begaat een overtreding. Szut krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Górecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesel onderschept slim de pass. Pesel met een sublieme pass. Szut is nu in balbezit. Szut draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Galiński met een sublieme pass. Brochocki met een sublieme pass. Szut is nu in balbezit. Szut schiet op doel. Ciężkowski probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Inworp. Tymieniecki met de inworp. Maćkowicz probeert naar een medespeler te passen. Szut rent richting de bal. Szut schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qrec Huta 61%, delik 39%.
Qrec Huta - delik 1:0

47e minuut.
Drabij is nu in balbezit. Strzykalski verovert de bal door een tackle van achteren. Strzykalski geeft een lange en hoge pass. Manys heeft problemen om de bal te vangen. Manys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Maćkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabij verovert de bal door een tackle van achteren. Drabij probeert naar een medespeler te passen. Manys rent richting de bal. Manys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Strzykalski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilarczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drabij is nu in balbezit. Drabij geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Brochocki onderschept slim de pass. Galiński verovert de bal door een tackle van achteren. Galiński passt de bal met de wreef. Garsta bereikt de bal nog maar net als eerste. Garsta haalt uit met een fantastische trap. Rumian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qrec Huta 51%, delik 49%.
Qrec Huta - delik 1:0