Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lean Token Chabry
Normal Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Klungelig pakt Derbin de bal. Brachucki onderschept slim de pass. Brachucki speelt de bal door. Węc rent richting de bal. Węc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lean Token - Chabry 1:0

17e minuut.
Renusz met een sublieme pass. Sieniuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Węc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Węc krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Brachucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachucki passt de bal met de wreef. Węc bereikt de bal nog maar net als eerste. Węc haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Salachna de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lean Token 43%, Chabry 57%.
Lean Token - Chabry 1:0

46e minuut.
Sieniuta probeert naar een medespeler te passen. Kotecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pacak krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Starosta geeft een hoge lob. Renusz heeft problemen om de bal te vangen. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Renusz onderschept slim de pass. Renusz geeft een lange en hoge pass. Jamróz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Sieniuta rent richting de bal. Pytloch is nu in balbezit. Sieniuta verovert de bal door een tackle van achteren. Renusz rent richting de bal. Renusz haalt uit met een fantastische trap. Jamróz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Nowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin onderschept slim de pass. Derbin speelt de bal door. Bożeszkowski is nu in balbezit. Bożeszkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Renusz kopt de bal weg. Sieniuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieniuta passt de bal zonder na te denken. Bożeszkowski is nu in balbezit. Bożeszkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Nowiński rent richting de bal. Renusz onderschept slim de pass. Renusz passt de bal zonder na te denken. Starosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Starosta geeft een hoge lob. Paal! Jamróz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lean Token 49%, Chabry 51%.
Lean Token - Chabry 1:0