Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gołębiorze LKS ISKRA ISKRZYNIA
Normal Tactiek IQ
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 45.4
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Selke is nu in balbezit. Selke passt de bal zonder na te denken. Sats met een sublieme pass. Košuta rent richting de bal. Košuta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Wigura onderschept slim de pass. Wigura met een sublieme pass. Wieczyński speelt de bal door. Nejman is nu in balbezit. Nejman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Robak rent richting de bal. Robak geeft een lange en hoge pass. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Košuta rent richting de bal. Košuta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gołębiorze - LKS ISKRA ISKRZYNIA 0:1

11e minuut.
Szulca probeert naar een medespeler te passen. Parpan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Košuta. Košuta krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Ramírez passt de bal zonder na te denken. Sats is nu in balbezit. Sats met een sublieme pass. Lezano is nu in balbezit. Lezano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gołębiorze - LKS ISKRA ISKRZYNIA 0:2

19e minuut.
Biczak met een sublieme pass. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano speelt de bal door. Lezano rent richting de bal. Lezano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lezano is nu in balbezit. Łobaza rent richting de bal. Lezano verovert de bal door een tackle van achteren. Lezano haalt uit met een fantastische trap. Fafiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Biczak passt de bal zonder na te denken. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lezano de bal. Lezano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gołębiorze - LKS ISKRA ISKRZYNIA 0:3

34e minuut.
Wigura rent richting de bal. Sats verovert de bal door een tackle van achteren. Sats met een sublieme pass. Lezano rent richting de bal. Lezano draait met de bal, schiet en ... Fafiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Dobias speelt de bal door. Daar is Robak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robak met een sublieme pass. Lezano rent richting de bal. Lezano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Fafiński met een harde bal richting middenveld. Lozano kopt de bal weg. Wigura is nu in balbezit. Lezano verovert de bal door een tackle van achteren. Lezano haalt uit met een fantastische trap. Fafiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gołębiorze 74%, LKS ISKRA ISKRZYNIA 26%.
Gołębiorze - LKS ISKRA ISKRZYNIA 0:3

50e minuut.
Lozano passt de bal in één keer door. Biczak rent richting de bal. Biczak probeert naar een medespeler te passen. Lezano is nu in balbezit. Lezano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Robak verovert de bal door een tackle van achteren. Robak speelt de bal door. Lezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gołębiorze - LKS ISKRA ISKRZYNIA 0:4

56e minuut.
Košuta is nu in balbezit. Košuta passt de bal in één keer door. Łobaza rent richting de bal. Lezano verovert de bal door een tackle van achteren. Lezano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gołębiorze - LKS ISKRA ISKRZYNIA 0:5

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fafiński trapt de bal weg. Lozano kopt de bal weg. Daar is Lezano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lezano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sats met een snelle inworp. Košuta geeft een hoge lob. Robak rent richting de bal. Robak schiet op doel. Fafiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Łobaza de bal. Lezano is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Gołębiorze - LKS ISKRA ISKRZYNIA 0:6

70e minuut.
Biczak speelt de bal door. Lezano is nu in balbezit. Lezano passt de bal in één keer door. Košuta rent richting de bal. Košuta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Biczak passt de bal in één keer door. Sats bereikt de bal nog maar net als eerste. Sats passt de bal zonder na te denken. Lezano rent richting de bal. Lezano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lezano is nu in balbezit. Lezano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gołębiorze - LKS ISKRA ISKRZYNIA 0:7

83e minuut.
Robak probeert naar een medespeler te passen. Košuta is nu in balbezit. Lezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano haalt uit met een fantastische trap. Fafiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Daar is Košuta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozano is nu in balbezit. Lozano geeft een lange en hoge pass. Selke probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lozano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Biczak de bal. Biczak probeert naar een medespeler te passen. Lezano rent richting de bal. Lezano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gołębiorze - LKS ISKRA ISKRZYNIA 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gołębiorze 85%, LKS ISKRA ISKRZYNIA 15%.
Gołębiorze - LKS ISKRA ISKRZYNIA 0:8