Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al-Cringe SMS1939USTKA
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Belka rent richting de bal. Łach verovert de bal door een tackle van achteren. Łach met een sublieme pass. Baraniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tadej passt de bal in één keer door. Belka is nu in balbezit. Belka met een sublieme pass. Mareczek is nu in balbezit. Mareczek geeft de bal voor. Midlej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Malanowski heeft problemen om de bal te vangen. Wilmowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilmowicz passt de bal in één keer door. Szarpak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarpak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jarocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lato geeft een lange en hoge pass. Inworp. Łach met een snelle inworp. Wilmowicz rent richting de bal. Wilmowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Korzeniowski kopt de bal weg. Malanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilmowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szarpak rent richting de bal. Szarpak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mareczek rent richting de bal. Mareczek speelt de bal door. Baraniecki heeft problemen om de bal te vangen. Czyżykowski rent richting de bal. Czyżykowski passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Al-Cringe - SMS1939USTKA 1:0

34e minuut.
Czyżykowski speelt de bal door. Mularczyk rent richting de bal. Szarpak onderschept slim de pass. Szarpak draait met de bal, schiet en ... Jarocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al-Cringe - SMS1939USTKA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al-Cringe 51%, SMS1939USTKA 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al-Cringe - SMS1939USTKA 1:1

60e minuut.
Wilmowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerfen onderschept slim de pass. Szerfen passt de bal zonder na te denken. Baraniecki rent richting de bal. Baraniecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Tadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadej geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mularczyk de bal. Szarpak rent richting de bal. Szarpak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Wilmowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wilmowicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Deląg de bal. Szarpak is nu in balbezit. Szarpak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Łach speelt de bal door. Szarpak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarpak passt de bal met de wreef. Wilmowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilmowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al-Cringe 66%, SMS1939USTKA 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al-Cringe - SMS1939USTKA 1:1