Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Kuśki Habba Babba
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20.5
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Sanguszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanguszko passt de bal zonder na te denken. Werner is nu in balbezit. Gonstaw rent richting de bal. Gonstaw draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Watras raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lesień komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Sanguszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesień verovert de bal door een tackle van achteren. Lesień met een sublieme pass. Bober bereikt de bal nog maar net als eerste. Bober draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kuśki - Habba Babba 1:0

15e minuut.
Jędryka speelt de bal door. Hennig bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sanguszko zijn tegenspeler op de grond. Sanguszko krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Werner rent richting de bal. Werner passt de bal in één keer door. Gonstaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonstaw schiet op doel. Sawczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Kuśki - Habba Babba 1:1

28e minuut.
Bober rent richting de bal. Hufajko begaat een overtreding. Bober is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jędrusik neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Iwaszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Jędrusik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hufajko verovert de bal door een tackle van achteren. Hufajko met een sublieme pass. Gonstaw is nu in balbezit. Gonstaw draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kuśki - Habba Babba 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Kuśki 55%, Habba Babba 45%.
GKS Kuśki - Habba Babba 1:2

55e minuut.
Jędrusik kopt de bal weg. Kiermasz met een sublieme pass. Daar is Sławoszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piech rent richting de bal. Piech schiet op doel. Iwaszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Kuśki - Habba Babba 2:2

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Zarudzki de bal onder controle te krijgen. Piech kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kiermasz de bal onder controle te krijgen. Hennig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennig haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Gonstaw rent richting de bal. Serwatka rent richting de bal. Serwatka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Barszczewski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kuśki - Habba Babba 2:3

76e minuut.
Sławoszewski is nu in balbezit. Hennig rent richting de bal. Bober bereikt de bal nog maar net als eerste. Bober haalt uit met een fantastische trap. Iwaszko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Kuśki - Habba Babba 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Kuśki 53%, Habba Babba 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS Kuśki - Habba Babba 3:3