Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:54
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0112
  • Stadion: Cold Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2756
Cold KS Magic Niezabyszewo
Normal Tactiek wsl_v01
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 30.7
average Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Kurzynowski kopt de bal weg. Skorulski rent richting de bal. Skorulski met een sublieme pass. Giakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giakos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Doeltrap. Zaborowski trapt de bal weg. Brzustewicz kopt de bal weg. Giakos heeft problemen om de bal te vangen. Giakos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Skorulski met een sublieme pass. Giakos met een sublieme pass. Kornalewicz rent richting de bal. Kornalewicz schiet op doel. Zaborowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cold - KS Magic Niezabyszewo 0:1

44e minuut.
Brzustewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzustewicz geeft de bal voor. Daar is Boniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moskal is nu in balbezit. Moskal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cold 51%, KS Magic Niezabyszewo 49%.
Cold - KS Magic Niezabyszewo 0:1

49e minuut.
Kurzynowski is nu in balbezit. Giakos verovert de bal door een tackle van achteren. Giakos haalt uit met een fantastische trap. Zaborowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Szóstakowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cold - KS Magic Niezabyszewo 0:2

51e minuut.
Węgrzynowski rent richting de bal. Kornalewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski probeert naar een medespeler te passen. Giakos is nu in balbezit. Giakos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Matuszyk geeft de bal voor. Węgrzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzynowski passt de bal zonder na te denken. Giakos rent richting de bal. Giakos schiet op doel. Zaborowski bokst de bal weg.

78e minuut.
Grabarski met een sublieme pass. Neneman bereikt de bal nog maar net als eerste. Neneman speelt de bal door. Moskal is nu in balbezit. Moskal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Neneman rent richting de bal. Gilewski rent richting de bal. Gilewski geeft de bal voor. Kornalewicz is nu in balbezit. Kornalewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kurzynowski met een harde bal richting middenveld. Neneman kopt de bal weg. Daar is Szulgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moskal rent richting de bal. Moskal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Szulgo verovert de bal door een tackle van achteren. Neneman is nu in balbezit. Szulgo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neneman raakt geblesseerd tijdens het duel. Grabarski wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cold - KS Magic Niezabyszewo 1:2

86e minuut.
Węgrzynowski probeert naar een medespeler te passen. Pankiewicz geeft een lange en hoge pass. Giakos rent richting de bal. Giakos draait met de bal, schiet en ... Zaborowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cold - KS Magic Niezabyszewo 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cold 66%, KS Magic Niezabyszewo 34%.
Cold - KS Magic Niezabyszewo 1:3