Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapid Konin Piłkarski-poker
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Lewiński verovert de bal door een tackle van achteren. Lewiński passt de bal met de wreef. Czeczot bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolus onderschept slim de pass. Topolus haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Olejnicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Olejnicki niet meer kan verder spelen. Oworuszko komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Koziarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koziarzewski geeft een lange en hoge pass. Czaszyn is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rajkowski neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Czeczot speelt de bal door. Głuszak is nu in balbezit. Głuszak probeert naar een medespeler te passen. Topolus bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Janczarek is nu in balbezit. Polechoński verovert de bal door een tackle van achteren. Czeczot met een sublieme pass. Kruk is nu in balbezit. Kruk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tyczka speelt de bal door. Topolus is nu in balbezit. Topolus met een sublieme pass. Czaszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Czaszyn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Czeczot bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeczot met een sublieme pass. Czaszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolus bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Konin 35%, Piłkarski-poker 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rapid Konin - Piłkarski-poker 0:0

54e minuut.
Lewiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Czeczot de bal. Lewiński rent richting de bal. Janczarek verovert de bal door een tackle van achteren. Janczarek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Dębowicz speelt de bal door. Kruk is nu in balbezit. Maciejak is nu in balbezit. Kruk verovert de bal door een tackle van achteren. Kruk haalt uit met een fantastische trap. Sobolewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Lewiński met een sublieme pass. Polechoński rent richting de bal. Kruk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kruk krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Czeczot bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeczot geeft een hoge lob. Maciejak is nu in balbezit. Kruk verovert de bal door een tackle van achteren. Kruk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Konin 62%, Piłkarski-poker 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rapid Konin - Piłkarski-poker 0:0