Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Kuśki Odbytnica Zebrzydowice
Normal Tactiek 352
39% Balbezit 61%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 41.9
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


2e minuut.
Bubreško probeert de bal aan de voet te houden. Bubreško met een sublieme pass. Mihić rent richting de bal. Mihić schiet op doel. Sawczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kuśki - Odbytnica Zebrzydowice 0:1

4e minuut.
Kieliński passt de bal met de wreef. Bober is nu in balbezit. Rendon rent richting de bal. Bober verovert de bal door een tackle van achteren. Bober haalt uit met een fantastische trap. Misimović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Bubreško heeft problemen om de bal te vangen. Bubreško passt de bal in één keer door. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kuśki - Odbytnica Zebrzydowice 0:2

11e minuut.
Wright rent richting de bal. Wright passt de bal zonder na te denken. Mihić heeft problemen om de bal te vangen. Mihić schiet op doel. Sawczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kuśki - Odbytnica Zebrzydowice 0:3

26e minuut.
Dalmolin passt de bal zonder na te denken. Bubreško speelt de bal door. Mihić is nu in balbezit. Mihić haalt uit met een fantastische trap. Ochman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Dalmolin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Barszczewski de bal. Wright rent richting de bal. Wright geeft een lange en hoge pass. Sawczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kuśki - Odbytnica Zebrzydowice 0:4

32e minuut.
Bubreško rent richting de bal. Bubreško met een sublieme pass. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright draait met de bal, schiet en ... Sawczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kuśki - Odbytnica Zebrzydowice 0:5

33e minuut.
Mihić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lesień. Mihić raakt geblesseerd tijdens het duel. Mihić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zagumny heeft problemen om de bal te vangen. Wright rent richting de bal. Wright draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Inworp. Dalmolin met een snelle inworp. Jędrusik verovert de bal door een tackle van achteren. Mihić is nu in balbezit. Mihić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Lićwinko geeft de bal voor. Mihić kopt de bal weg. Zagumny heeft problemen om de bal te vangen. Wright rent richting de bal. Wright haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Kuśki 64%, Odbytnica Zebrzydowice 36%.
GKS Kuśki - Odbytnica Zebrzydowice 0:5

60e minuut.
Chechelski is nu in balbezit. Bubreško is nu in balbezit. Bubreško passt de bal in één keer door. Dalmolin heeft problemen om de bal te vangen. Dalmolin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kieliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kieliński passt de bal zonder na te denken. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright draait met de bal, schiet en ... Sawczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kuśki - Odbytnica Zebrzydowice 0:6

65e minuut.
Wright rent richting de bal. Wright passt de bal zonder na te denken. Daar is Mihić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihić haalt uit met een fantastische trap. Sawczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kuśki - Odbytnica Zebrzydowice 0:7

67e minuut.
Barszczewski onderschept slim de pass. Kieliński rent richting de bal. Kieliński geeft een lange en hoge pass. Mihić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kieliński verovert de bal door een tackle van achteren. Mihić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieliński rent richting de bal. Mihić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Daar is Wright, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wright geeft een hoge lob. Daar is Chechelski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihić is nu in balbezit. Mihić draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Barszczewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dalmolin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Barszczewski is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dalmolin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Wright de bal. Wright geeft een hoge lob. Sawczuk bokst de bal weg. Mihić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Kuśki - Odbytnica Zebrzydowice 0:8

79e minuut.
Barczak heeft problemen om de bal te vangen. Hennig rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barczak. Barczak krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Barszczewski geeft een lange en hoge pass. Bubreško bereikt de bal nog maar net als eerste. Chechelski geeft een lange en hoge pass. Wright is nu in balbezit. Wright draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Barczak verovert de bal door een tackle van achteren. Barczak passt de bal met de wreef. Mihić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright rent richting de bal. Wright draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Kuśki 75%, Odbytnica Zebrzydowice 25%.
GKS Kuśki - Odbytnica Zebrzydowice 0:8