Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cinkoslaq Fc Piłkarski-poker
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


18e minuut.
Pilarz geeft een hoge lob. Inworp. Hofman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malarski rent richting de bal. Malarski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burlikowski rent richting de bal. Burlikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cinkoslaq Fc - Piłkarski-poker 1:0

19e minuut.
Dębowicz met een snelle inworp. Daar is Janczarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Jeziorkowski zijn tegenspeler op de grond. Jeziorkowski krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Kruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczarek rent richting de bal. Jeziorkowski onderschept slim de pass. Kruk onderschept slim de pass. Kruk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Burlikowski rent richting de bal. Goluska bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlikowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burlikowski krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Stono heeft problemen om de bal te vangen. Janczarek rent richting de bal. Janczarek speelt de bal door. Kruk is nu in balbezit. Kruk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tyczka onderschept slim de pass. Tyczka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gutfeld zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bazela geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cinkoslaq Fc 60%, Piłkarski-poker 40%.
Cinkoslaq Fc - Piłkarski-poker 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cinkoslaq Fc 55%, Piłkarski-poker 45%.
Cinkoslaq Fc - Piłkarski-poker 1:0