Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potros del Este FC Majdan
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 21.8
solid Schieten average
adequate Passen poor
adequate Verdedigen weak


7e minuut.
Grosjean is nu in balbezit. Grosjean geeft de bal voor. Piruşca kopt de bal weg. Ghiugan rent richting de bal. Ghiugan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Piruşca verovert de bal door een tackle van achteren. Karamon speelt de bal door. Žonja kopt de bal weg. Ghiugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiugan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Potros del Este - FC Majdan 1:0

20e minuut.
Klungelig pakt Potasznik de bal. Piruşca rent richting de bal. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Potasznik de bal onder controle te krijgen. Karamon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros del Este - FC Majdan 2:0

22e minuut.
Mitáček probeert de bal aan de voet te houden. Wiktorowski rent richting de bal. Piruşca verovert de bal door een tackle van achteren. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. Karamon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Grosjean is nu in balbezit. Grosjean speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Kuształa de bal onder controle te krijgen. Ghiugan is nu in balbezit. Ghiugan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Grosjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grosjean passt de bal zonder na te denken. Potasznik rent richting de bal. Piruşca verovert de bal door een tackle van achteren. Piruşca schiet op doel. Karamon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros del Este - FC Majdan 3:0

36e minuut.
Žonja passt de bal in één keer door. Grosjean heeft problemen om de bal te vangen. Grosjean passt de bal met de wreef. Piruşca heeft problemen om de bal te vangen. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. Karamon bokst de bal weg.

38e minuut.
Piruşca heeft problemen om de bal te vangen. Wiktorowski is nu in balbezit. Piruşca onderschept slim de pass. Piruşca geeft de bal voor. Ghiugan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Piruşca kopt de bal weg. Manea rent richting de bal. Manea passt de bal zonder na te denken. Ghiugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiugan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros del Este - FC Majdan 4:0

45e minuut.
Ghiugan passt de bal met de wreef. Piruşca rent richting de bal. Trzciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca onderschept slim de pass. Piruşca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros del Este - FC Majdan 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potros del Este 21%, FC Majdan 79%.
Potros del Este - FC Majdan 5:0

46e minuut.
Klungelig pakt Arasim de bal. Bednarczyk rent richting de bal. Bednarczyk speelt de bal door. Daar is Piruşca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piruşca geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros del Este - FC Majdan 6:0

48e minuut.
Bednarczyk probeert de bal aan de voet te houden. Ghiugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Potasznik heeft problemen om de bal te vangen. Piruşca rent richting de bal. Piruşca geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Ciora draait met de bal, schiet en ... Daar is Mitáček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca schiet op doel. Karamon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros del Este - FC Majdan 7:0

53e minuut.
Kapturek geeft een lange en hoge pass. Ghiugan met een sublieme pass. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. Karamon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros del Este - FC Majdan 8:0

61e minuut.
Grosjean geeft een hoge lob. Ciora kopt de bal weg. Piruşca heeft problemen om de bal te vangen. Piruşca speelt de bal door. Ghiugan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Potros del Este - FC Majdan 9:0

70e minuut.
Klungelig pakt Grosjean de bal. Grosjean geeft een hoge lob. Trzciński kan de bal niet met de borst controleren. Piruşca rent richting de bal. Piruşca schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Manea is nu in balbezit. Manea speelt de bal door. Piruşca rent richting de bal. Piruşca geeft een lange en hoge pass. Daar is Mitáček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karamon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ghiugan rent richting de bal. Ghiugan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Kuształa is nu in balbezit. Kuształa geeft de bal voor. Manea speelt de bal door. Daar is Piruşca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piruşca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Matusiewicz passt de bal met de wreef. Ghiugan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuształa. Ghiugan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Žonja met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potros del Este 27%, FC Majdan 73%.
Potros del Este - FC Majdan 9:0