Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blant Banimex Będzin KS Mrozy
444 Tactiek 442
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
24 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
40.4 gemiddelde waardering 35.8
good Schieten average
adequate Passen adequate
good Verdedigen average


8e minuut.
Radzimski met de inworp. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vřelý verovert de bal door een tackle van achteren. Radzimski is nu in balbezit. Radzimski geeft de bal voor. Damnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marek probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Banasik kopt de bal weg. Apriadi is nu in balbezit. Tylak verovert de bal door een tackle van achteren. Tylak haalt uit met een fantastische trap. Krochmal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - KS Mrozy 0:1

15e minuut.
Anđelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđelić met een sublieme pass. Niedbalski rent richting de bal. Niedbalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blant Banimex Będzin - KS Mrozy 1:1

30e minuut.
Banasik met een sublieme pass. Raggiotti rent richting de bal. Raggiotti met een sublieme pass. Zhenilenko is nu in balbezit. Zhenilenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Robakiewicz de bal. Niedbalski rent richting de bal. Niedbalski passt de bal in één keer door. Zhenilenko is nu in balbezit. Zhenilenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - KS Mrozy 2:1

33e minuut.
Zhenilenko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sitti komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Raggiotti met een snelle inworp. Vřelý is nu in balbezit. Raggiotti met een sublieme pass. Sitti rent richting de bal. Sitti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - KS Mrozy 3:1

44e minuut.
Robakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Robakiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Honkisz komt het veld opgelopen. Nagel komt het veld opgelopen. Siemaszkiewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blant Banimex Będzin 25%, KS Mrozy 75%.
Blant Banimex Będzin - KS Mrozy 3:1

52e minuut.
Sitti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitti met een sublieme pass. Anđelić is nu in balbezit. Anđelić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - KS Mrozy 4:1

55e minuut.
Raggiotti passt de bal zonder na te denken. Sitti is nu in balbezit. Niedbalski rent richting de bal. Niedbalski schiet op doel. Damnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - KS Mrozy 5:1

60e minuut.
Anđelić passt de bal in één keer door. Marek onderschept slim de pass. Niedbalski rent richting de bal. Niedbalski haalt uit met een fantastische trap. Ficek probeert de bal aan de voet te houden. Damnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Vřelý kopt de bal weg. Nagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagel passt de bal met de wreef. Sitti is nu in balbezit. Sitti geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Stafik geeft de bal voor. Nagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagel geeft een hoge lob. Niedbalski rent richting de bal. Niedbalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - KS Mrozy 6:1

72e minuut.
Anđelić met een sublieme pass. Niedbalski is nu in balbezit. Grędkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedbalski onderschept slim de pass. Niedbalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Raggiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotti geeft een lange en hoge pass. Sitti kopt de bal weg. Niedbalski probeert de bal aan de voet te houden. Niedbalski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Daar is Nagel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vřelý rent richting de bal. Vřelý geeft de bal voor. Anđelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđelić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Stafik rent richting de bal. Sitti onderschept slim de pass. Sitti passt de bal in één keer door. Niedbalski is nu in balbezit. Niedbalski draait met de bal, schiet en ... Damnik bokst de bal weg. Daar is Marek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blant Banimex Będzin - KS Mrozy 7:1

79e minuut.
Chmielniak rent richting de bal. Nagel onderschept slim de pass. Nagel geeft een lange en hoge pass. Sitti is nu in balbezit. Sitti schiet op doel. Damnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Vřelý geeft de bal voor. Niedbalski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ficek. Niedbalski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sitti wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Vřelý passt de bal in één keer door. Sitti rent richting de bal. Sitti passt de bal in één keer door. Niedbalski is nu in balbezit. Niedbalski haalt uit met een fantastische trap. Damnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blant Banimex Będzin 25%, KS Mrozy 75%.
Blant Banimex Będzin - KS Mrozy 7:1