Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Mrozy Podlesianka Podlesie
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
39% Spel op eigen helft 61%
23 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 19.8
adequate Schieten unsatisfactory
average Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Banasik probeert de bal aan de voet te houden. Wyrwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwa passt de bal in één keer door. Tylak heeft problemen om de bal te vangen. Tylak haalt uit met een fantastische trap. Pawlusiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mrozy - Podlesianka Podlesie 1:0

4e minuut.
Grzebiela onderschept slim de pass. Grzebiela geeft een lange en hoge pass. Banasik speelt de bal door. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak schiet op doel. Pawlusiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Dorosz met een snelle inworp. Kita rent richting de bal. Tylak onderschept slim de pass. Klungelig pakt Tylak de bal. Tylak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Piekański geeft een hoge lob. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorosz onderschept slim de pass. Banasik is nu in balbezit. Banasik schiet op doel. Pawlusiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Grzebiela geeft de bal voor. Banasik is nu in balbezit. Warczachowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tylak verovert de bal door een tackle van achteren. Tylak schiet op doel. Pawlusiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Robakiewicz geeft een lange en hoge pass. Wyrwa speelt de bal door. Franus heeft problemen om de bal te vangen. Chmielniak rent richting de bal. Chmielniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Robakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Horka heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Robakiewicz. Robakiewicz krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Chmielniak rent richting de bal. Banasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Banasik passt de bal met de wreef. Tylak rent richting de bal. Tylak draait met de bal, schiet en ... Pawlusiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Wyrwa geeft de bal voor. Inworp. Piekański met de inworp. Chmielniak rent richting de bal. Chmielniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Grzebiela probeert naar een medespeler te passen. Banasik speelt de bal door. Tylak is nu in balbezit. Tylak schiet op doel. Czupryn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Warczachowski geeft een hoge lob. Daar is Horka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grędkiewicz met een sublieme pass. Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Banasik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fułat komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Fułat geeft een hoge lob. Wyrwa rent richting de bal. Chmielniak verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielniak haalt uit met een fantastische trap. Pawlusiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Fułat met een sublieme pass. Tylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylak passt de bal zonder na te denken. Chmielniak rent richting de bal. Chmielniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Mrozy - Podlesianka Podlesie 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mrozy 41%, Podlesianka Podlesie 59%.
KS Mrozy - Podlesianka Podlesie 2:0

66e minuut.
Grędkiewicz is nu in balbezit. Grędkiewicz geeft een lange en hoge pass. Piekański kopt de bal weg. Tylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Franus rent richting de bal. Franus geeft de bal voor. Ficek geeft een hoge lob. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Mrozy 38%, Podlesianka Podlesie 62%.
KS Mrozy - Podlesianka Podlesie 2:0