Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White_Stars Balviten
Pierwsza Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 16.5
solid Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen hopeless


1e minuut.
Parada is nu in balbezit. Parada passt de bal in één keer door. Chwast is nu in balbezit. Szolomayer verovert de bal door een tackle van achteren. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White_Stars - Balviten 1:0

5e minuut.
Manys met een sublieme pass. Fallada rent richting de bal. Fallada passt de bal in één keer door. Al Mustafa is nu in balbezit. Al Mustafa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
White_Stars - Balviten 2:0

5e minuut.
Fallada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

6e minuut.
Parada probeert naar een medespeler te passen. Grzywaczewski rent richting de bal. Grzywaczewski met een sublieme pass. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer schiet op doel. Paal! Domuś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Manys bereikt de bal nog maar net als eerste. Manys met een sublieme pass. Al Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mustafa schiet op doel. Domuś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White_Stars - Balviten 3:0

21e minuut.
Al Mustafa rent richting de bal. Al Mustafa passt de bal in één keer door. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer schiet op doel. Domuś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White_Stars - Balviten 4:0

28e minuut.
Inworp. Kotte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szolomayer is nu in balbezit. Szolomayer haalt uit met een fantastische trap. Domuś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White_Stars - Balviten 5:0

29e minuut.
Tomasiuk heeft problemen om de bal te vangen. Al Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer schiet op doel. Domuś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White_Stars - Balviten 6:0

33e minuut.
Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer passt de bal in één keer door. Al Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Mustafa haalt uit met een fantastische trap. Stafowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White_Stars - Balviten 7:0

38e minuut.
Pustelak is nu in balbezit. Kotte verovert de bal door een tackle van achteren. Kotte met een sublieme pass. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer schiet op doel. Domuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
White_Stars - Balviten 8:0

45e minuut.
Al Mustafa met een sublieme pass. Daar is Szolomayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madey bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer verovert de bal door een tackle van achteren. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White_Stars 27%, Balviten 73%.
White_Stars - Balviten 8:0

54e minuut.
Tomasiuk rent richting de bal. Manys geeft een hoge lob. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer schiet op doel. Domuś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White_Stars - Balviten 9:0

66e minuut.
Manys verovert de bal door een tackle van achteren. Manys geeft een lange en hoge pass. Al Mustafa rent richting de bal. Al Mustafa draait met de bal, schiet en ... Domuś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White_Stars - Balviten 10:0

81e minuut.
Manys passt de bal in één keer door. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer passt de bal in één keer door. Al Mustafa rent richting de bal. Al Mustafa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White_Stars - Balviten 11:0

83e minuut.
Al Mustafa onderschept slim de pass. Al Mustafa speelt de bal door. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Durok met een harde bal richting middenveld. Daar is Chwast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotte met een sublieme pass. Klungelig pakt Szolomayer de bal. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White_Stars - Balviten 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White_Stars 32%, Balviten 68%.
White_Stars - Balviten 12:0