Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HITMONLEE SIN P23 GORNIK ZABRZE
442 Tactiek TG99
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 36.6
matig Schieten matig
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen matig


9e minuut.
Wolf geeft een hoge lob. Leão kopt de bal weg. Eon bereikt de bal nog maar net als eerste. Eon schiet op doel. Janczylik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HITMONLEE SIN - P23 GORNIK ZABRZE 1:0

27e minuut.
Nygård passt de bal in één keer door. Arvelo rent richting de bal. Arvelo probeert naar een medespeler te passen. Burkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Skorupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupa geeft de bal voor. Gallino heeft problemen om de bal te vangen. Eon verovert de bal door een tackle van achteren. Eon haalt uit met een fantastische trap. Janczylik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HITMONLEE SIN 66%, P23 GORNIK ZABRZE 34%.
HITMONLEE SIN - P23 GORNIK ZABRZE 1:0

57e minuut.
Nygård rent richting de bal. Arvelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nygård is nu in balbezit. Nygård haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HITMONLEE SIN - P23 GORNIK ZABRZE 1:1

65e minuut.
Czapnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arvelo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cucco. Cucco krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Arvelo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Diamandi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Burkay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arvelo rent richting de bal. Arvelo schiet op doel. Jemioła probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Eon bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakatsanis verovert de bal door een tackle van achteren. Diamandi speelt de bal door. Nygård is nu in balbezit. Nygård schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ogbuke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbuke geeft de bal voor. Klungelig pakt Cucco de bal. Nygård rent richting de bal. Nygård schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ogbuke kopt de bal weg. Burkay is nu in balbezit. Burkay met een sublieme pass. Nygård is nu in balbezit. Nygård schiet op doel. Rauk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Ogbuke passt de bal met de wreef. Daar is Arvelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arvelo met een sublieme pass. Nygård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nygård schiet op doel. Rauk bokst de bal weg.

89e minuut.
Pagratis passt de bal met de wreef. Czapnik is nu in balbezit. Czapnik speelt de bal door. Nygård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nygård haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HITMONLEE SIN 78%, P23 GORNIK ZABRZE 22%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HITMONLEE SIN - P23 GORNIK ZABRZE 1:1