Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:54
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0117
  • Stadion: Piwnica 69
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6320
Ekipa Osiedle Grupa Południe Dziki Harlem
lambADAJEW Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 18.2
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


9e minuut.
Dziki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szwykowski passt de bal in één keer door. Rek rent richting de bal. Rek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gąska verovert de bal door een tackle van achteren. Gąska probeert naar een medespeler te passen. Harvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Osiedle Grupa Południe - Dziki Harlem 1:0

35e minuut.
Dolas verovert de bal door een tackle van achteren. Dolas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Grajewski de bal onder controle te krijgen. Rek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Retig bereikt de bal nog maar net als eerste. Rek onderschept slim de pass. Harvey rent richting de bal. Harvey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Osiedle Grupa Południe - Dziki Harlem 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekipa Osiedle Grupa Południe 36%, Dziki Harlem 64%.
Ekipa Osiedle Grupa Południe - Dziki Harlem 2:0

46e minuut.
Filipski met een sublieme pass. Gąska bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik is nu in balbezit. Rek is nu in balbezit. Rek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Danielczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Daar is Filipski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gryniewicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gryniewicki met een sublieme pass. Harvey rent richting de bal. Harvey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kraśkiewicz komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Retig is nu in balbezit. Baranga onderschept slim de pass. Harvey bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvey haalt uit met een fantastische trap. Danielczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Osiedle Grupa Południe - Dziki Harlem 3:0

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Molus komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Baranga rent richting de bal. Baranga met een sublieme pass. Harvey rent richting de bal. Rek rent richting de bal. Rek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekipa Osiedle Grupa Południe - Dziki Harlem 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekipa Osiedle Grupa Południe 38%, Dziki Harlem 62%.
Ekipa Osiedle Grupa Południe - Dziki Harlem 4:0