Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Łazibdul HSV Grudziądz
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kantanista trapt de bal weg. Glinka kopt de bal weg. Tryba bereikt de bal nog maar net als eerste. Widerski onderschept slim de pass. Widerski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bądos rent richting de bal. Bądos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bądos rent richting de bal. Gajowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Gajowiak speelt de bal door. Kiełtyka is nu in balbezit. Kiełtyka haalt uit met een fantastische trap. Porąbaniec bokst de bal weg.

12e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nikiel zal de hoekschop nemen. Glinka kopt de bal weg. Kołomyjski is nu in balbezit. Fudała bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudała schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Bądos is nu in balbezit. Widerski rent richting de bal. Kołomyjski verovert de bal door een tackle van achteren. Bądos onderschept slim de pass. Bądos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Mazoń speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuptyński met de inworp. Fudała is nu in balbezit. Fudała geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Widerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoktunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Widerski begaat een overtreding. Widerski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Łazibdul 49%, HSV Grudziądz 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Łazibdul - HSV Grudziądz 0:0

58e minuut.
Kantanista geeft een hoge lob. Inworp. Krzywania zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bądos rent richting de bal. Bądos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Gajowiak rent richting de bal. Gajowiak passt de bal in één keer door. Smoktunowicz rent richting de bal. Widerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Widerski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bądos rent richting de bal. Gajowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Glinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Gajowiak geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Łazibdul - HSV Grudziądz 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Łazibdul 52%, HSV Grudziądz 48%.
Fc Łazibdul - HSV Grudziądz 1:0