Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wichrowe Kolonie Golden State Warriors
Test1 Tactiek steve70
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 49.4
good Schieten very good
weak Passen adequate
average Verdedigen good


3e minuut.
Ekmekçi rent richting de bal. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçi onderschept slim de pass. Ekmekçi schiet op doel. Fundakowski probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Gallegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos met een sublieme pass. Sikorski rent richting de bal. Sikorski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wichrowe Kolonie - Golden State Warriors 1:0

12e minuut.
Gallegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos speelt de bal door. Daar is Sikorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sikorski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zaglmaier is nu in balbezit. Zaglmaier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wichrowe Kolonie - Golden State Warriors 2:0

13e minuut.
Daar is Milion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekmekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Milion is nu in balbezit. Ekmekçi verovert de bal door een tackle van achteren. Ekmekçi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kins is nu in balbezit. Kins geeft een lange en hoge pass. Ekmekçi is nu in balbezit. Daar is Ekmekçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekmekçi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gallegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos passt de bal zonder na te denken. Sikorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikorski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wichrowe Kolonie - Golden State Warriors 3:0

24e minuut.
Irace rent richting de bal. Cislaghi verovert de bal door een tackle van achteren. Cislaghi probeert naar een medespeler te passen. Sikorski is nu in balbezit. Sikorski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Cislaghi passt de bal in één keer door. Martins probeert naar een medespeler te passen. Sikorski is nu in balbezit. Gallegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos haalt uit met een fantastische trap. Maciołek bokst de bal weg.

29e minuut.
Raaflaub is nu in balbezit. Cislaghi verovert de bal door een tackle van achteren. Cislaghi geeft de bal voor. Martins is nu in balbezit. Martins haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Maciołek trapt de bal weg van het doel. Milion geeft een lange en hoge pass. Gallegos rent richting de bal. Gallegos schiet op doel. Maciołek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wichrowe Kolonie - Golden State Warriors 4:0

31e minuut.
Zaglmaier rent richting de bal. Zaglmaier passt de bal in één keer door. Sikorski rent richting de bal. Sikorski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wichrowe Kolonie - Golden State Warriors 5:0

38e minuut.
Gallegos rent richting de bal. Gallegos passt de bal zonder na te denken. Sikorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikorski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Klungelig pakt Akalan de bal. Akalan geeft een lange en hoge pass. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçi onderschept slim de pass. Ekmekçi schiet op doel. Fundakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kins geeft de bal voor. Staszewski probeert de bal aan de voet te houden. Arustamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçi verovert de bal door een tackle van achteren. Ekmekçi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wichrowe Kolonie 35%, Golden State Warriors 65%.
Wichrowe Kolonie - Golden State Warriors 5:0

46e minuut.
Almanno komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Gallegos is nu in balbezit. Maciołek met een sublieme pass. Kins met een sublieme pass. Ekmekçi heeft problemen om de bal te vangen. Ekmekçi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wichrowe Kolonie - Golden State Warriors 5:1

52e minuut.
Pawlusiński kopt de bal weg. Gallegos rent richting de bal. Almanno is nu in balbezit. Almanno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Maciołek met een harde bal richting middenveld. Kins kopt de bal weg. Ekmekçi is nu in balbezit. Ekmekçi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Łętowski de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Milion heeft problemen om de bal te vangen. Ekmekçi is nu in balbezit. Ekmekçi heeft problemen om de bal te vangen. Ekmekçi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ekmekçi controleert de bal met de borst. Milion rent richting de bal. Ekmekçi onderschept slim de pass. Klungelig pakt Ekmekçi de bal. Ekmekçi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
Inworp. Cislaghi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaglmaier met een sublieme pass. Gallegos rent richting de bal. Gallegos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maciołek trapt de bal weg. Ekmekçi is nu in balbezit. Ekmekçi draait met de bal, schiet en ... Fundakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wichrowe Kolonie - Golden State Warriors 5:2

70e minuut.
Cislaghi rent richting de bal. Cislaghi met een sublieme pass. Almanno is nu in balbezit. Gallegos is nu in balbezit. Gallegos haalt uit met een fantastische trap. Maciołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Zaglmaier probeert naar een medespeler te passen. Cislaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cislaghi probeert naar een medespeler te passen. Almanno is nu in balbezit. Almanno haalt uit met een fantastische trap. Maciołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Maciołek passt de bal in één keer door. Arustamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçi verovert de bal door een tackle van achteren. Ekmekçi heeft problemen om de bal te vangen. Ekmekçi haalt uit met een fantastische trap. Fundakowski bokst de bal weg.

80e minuut.
Cislaghi passt de bal met de wreef. Zaglmaier probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gallegos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallegos schiet op doel. Maciołek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

84e minuut.
Almanno kopt de bal weg. Daar is Gallegos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos rent richting de bal. Gallegos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pashaev geeft een hoge lob. Inworp. Cislaghi met de inworp. Zaglmaier is nu in balbezit. Zaglmaier met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Koźlarz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cislaghi met een snelle inworp. Zaglmaier speelt de bal door. Martins geeft de bal voor. Maciołek bokst de bal weg.

90e minuut.
Gallegos rent richting de bal. Gallegos met een sublieme pass. Almanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Almanno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wichrowe Kolonie - Golden State Warriors 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wichrowe Kolonie 34%, Golden State Warriors 66%.
Wichrowe Kolonie - Golden State Warriors 6:2