Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BearWoodArt Czarni Wodzisław
111 Tactiek Kamil ofensywna
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
46.9 gemiddelde waardering 38.7
very good Schieten good
good Passen weak
solid Verdedigen good


4e minuut.
Kubica rent richting de bal. Kubica geeft een hoge lob. Kociniak rent richting de bal. Kociniak draait met de bal, schiet en ... Putaansuu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - Czarni Wodzisław 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Carewicz de bal. Carewicz geeft een hoge lob. Oriani kopt de bal weg. Trerecki rent richting de bal. Trerecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Siudziński onderschept slim de pass. Siudziński speelt de bal door. Lebel met een sublieme pass. Oriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriani haalt uit met een fantastische trap. Hoài Phong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trerecki verovert de bal door een tackle van achteren. Trerecki schiet op doel. Hoài Phong probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BearWoodArt - Czarni Wodzisław 1:1

14e minuut.
Inworp. Linka met de inworp. Lebel rent richting de bal. Konuşmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Konuşmaz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kosmalski kopt de bal weg. Gmoch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Busuttil rent richting de bal. Busuttil draait met de bal, schiet en ... Putaansuu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - Czarni Wodzisław 1:2

23e minuut.
Gudzowski geeft een hoge lob. Inworp. Siudziński met een snelle inworp. Trerecki rent richting de bal. Trerecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lebel geeft de bal voor. Trerecki kopt de bal weg. Oriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriani haalt uit met een fantastische trap. Hoài Phong probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Hoài Phong probeert naar een medespeler te passen. Ceauşescu kopt de bal weg. Strujac is nu in balbezit. Strujac schiet op doel. Putaansuu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - Czarni Wodzisław 1:3

34e minuut.
Trerecki rent richting de bal. Trerecki geeft de bal voor. Janke kan de bal niet met de borst controleren. Oriani rent richting de bal. Oriani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Buitenspel voor Kociniak. Goede buitenspelval van de verdediging. Lebel neemt vlug de vrije trap. Gudzowski rent richting de bal. Trerecki verovert de bal door een tackle van achteren. Trerecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BearWoodArt 37%, Czarni Wodzisław 63%.
BearWoodArt - Czarni Wodzisław 1:3

47e minuut.
Linka is nu in balbezit. Linka geeft een hoge lob. Janke controleert de bal met de borst. Oriani rent richting de bal. Oriani haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - Czarni Wodzisław 2:3

49e minuut.
Grkinić verovert de bal door een tackle van achteren. Grkinić met een sublieme pass. Van Walle speelt de bal door. Busuttil bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuttil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Konuşmaz geeft de bal voor. Janke probeert de bal aan de voet te houden. Szmigiel is nu in balbezit. Szmigiel schiet op doel. Hoài Phong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BearWoodArt - Czarni Wodzisław 3:3

65e minuut.
Lipski kopt de bal weg. Daar is Szmigiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Walle rent richting de bal. Szmigiel verovert de bal door een tackle van achteren. Szmigiel schiet op doel. Hoài Phong bokst de bal weg.

70e minuut.
Gudzowski geeft de bal voor. Grkinić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Busuttil bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuttil draait met de bal, schiet en ... Putaansuu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - Czarni Wodzisław 3:4

71e minuut.
Walczak komt het veld opgelopen. Czopik komt het veld opgelopen. Ruiz komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Van Walle bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Walle geeft een hoge lob. Kociniak rent richting de bal. Kociniak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kociniak is nu in balbezit. Kociniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - Czarni Wodzisław 3:5

76e minuut.
Siudziński passt de bal zonder na te denken. Van Walle bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Walle geeft de bal voor. Busuttil bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuttil haalt uit met een fantastische trap. Putaansuu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Kubica geeft een hoge lob. Busuttil heeft problemen om de bal te vangen. Kosmalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuttil verovert de bal door een tackle van achteren. Busuttil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Van Walle rent richting de bal. Van Walle passt de bal in één keer door. Busuttil is nu in balbezit. Busuttil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - Czarni Wodzisław 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BearWoodArt 47%, Czarni Wodzisław 53%.
BearWoodArt - Czarni Wodzisław 3:6