Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Watermelons FC_Bronx
343 Tactiek att
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
6 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 38.4
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


1e minuut.
Klungelig pakt Faliński de bal. Olaio onderschept slim de pass. Olaio passt de bal zonder na te denken. Unierzycki rent richting de bal. Unierzycki geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Stojanowski kopt de bal weg. Major met een sublieme pass. Faliński is nu in balbezit. Faliński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Kurzaj is nu in balbezit. Kurzaj geeft de bal voor. Major is nu in balbezit. Major draait met de bal, schiet en ... Montalbán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watermelons - FC_Bronx 0:1

14e minuut.
Olejnicki geeft een hoge lob. Kurzaj kopt de bal weg. Kukucz probeert naar een medespeler te passen. Major bereikt de bal nog maar net als eerste. Major haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watermelons - FC_Bronx 0:2

15e minuut.
Kukucz met een sublieme pass. Şeicaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeicaru passt de bal met de wreef. Major bereikt de bal nog maar net als eerste. Major schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Klungelig pakt Kukucz de bal. Kukucz probeert naar een medespeler te passen. Major rent richting de bal. Major schiet op doel. Montalbán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watermelons - FC_Bronx 0:3

22e minuut.
Perez met een sublieme pass. Major rent richting de bal. Olaio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olaio krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Váncza passt de bal met de wreef. Faliński is nu in balbezit. Kukucz rent richting de bal. Faliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Váncza bereikt de bal nog maar net als eerste. Váncza speelt de bal door. Kukucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukucz probeert naar een medespeler te passen. Stojanowski geeft een lange en hoge pass. Montalbán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Lorenc kopt de bal weg. Grądzki rent richting de bal. Stojanowski begaat een overtreding. Stojanowski krijgt een gele kaart. Grądzki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Grądzki kan niet meer verder spelen. Wilczkowski komt het veld opgelopen. Kuziak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Negoescu heeft problemen om de bal te vangen. Köster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Negoescu met een sublieme pass. Şeicaru is nu in balbezit. Şeicaru haalt uit met een fantastische trap. Köster werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ułamek rent richting de bal. Kurzaj verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzaj geeft de bal voor. Major is nu in balbezit. Major haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watermelons - FC_Bronx 0:4

44e minuut.
Kukucz passt de bal zonder na te denken. Ułamek is nu in balbezit. Faliński is nu in balbezit. Kurzaj rent richting de bal. Kurzaj speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Watermelons 70%, FC_Bronx 30%.
FC Watermelons - FC_Bronx 0:4

46e minuut.
Barrichello komt het veld opgelopen. Szaluniarz komt het veld opgelopen. Codinhas komt het veld opgelopen. Bajor komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Szaluniarz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kukucz de bal. Kukucz speelt de bal door. Lorenc is nu in balbezit. Lorenc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Kurzaj rent richting de bal. Kurzaj passt de bal in één keer door. Bajor rent richting de bal. Bajor schiet op doel. Montalbán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watermelons - FC_Bronx 0:5

51e minuut.
Bajor passt de bal zonder na te denken. Kukucz rent richting de bal. Szaluniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukucz rent richting de bal. Kukucz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ułamek kan de bal niet met de borst controleren. Bajor is nu in balbezit. Bajor schiet op doel. Montalbán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watermelons - FC_Bronx 0:6

54e minuut.
Kukucz rent richting de bal. Szaluniarz rent richting de bal. Szaluniarz speelt de bal door. Kukucz is nu in balbezit. Kukucz probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watermelons - FC_Bronx 0:7

61e minuut.
Doeltrap. Bencivenga komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Unierzycki is nu in balbezit. Unierzycki geeft de bal voor. Szaluniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaluniarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watermelons - FC_Bronx 0:8

63e minuut.
Kurzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzaj speelt de bal door. Olejnicki is nu in balbezit. Szaluniarz onderschept slim de pass. Szaluniarz haalt uit met een fantastische trap. Montalbán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Bajor de bal onder controle te krijgen. Szaluniarz is nu in balbezit. Szaluniarz haalt uit met een fantastische trap. Montalbán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajor onderschept slim de pass. Bajor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watermelons - FC_Bronx 0:9

66e minuut.
Kostecki met een snelle inworp. Daar is Wilczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilczkowski met een sublieme pass. Bencivenga is nu in balbezit. Bencivenga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Codinhas trapt de bal weg van het doel. Kurzaj kopt de bal weg. Bajor rent richting de bal. Bajor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Unierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Unierzycki passt de bal in één keer door. Barrichello met een sublieme pass. Szaluniarz rent richting de bal. Szaluniarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Wilczkowski kopt de bal weg. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez passt de bal met de wreef. Szaluniarz rent richting de bal. Szaluniarz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kukucz passt de bal zonder na te denken. Szaluniarz rent richting de bal. Szaluniarz passt de bal met de wreef. Bajor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watermelons - FC_Bronx 0:10

87e minuut.
Kukucz passt de bal zonder na te denken. Szaluniarz is nu in balbezit. Szaluniarz speelt de bal door. Bajor rent richting de bal. Bajor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Watermelons 73%, FC_Bronx 27%.
FC Watermelons - FC_Bronx 0:10