Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_Bronx FC Sosnowieckie diabły
att Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 20.5
good Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen hopeless


13e minuut.
Rybiałek met een snelle inworp. Unierzycki is nu in balbezit. Unierzycki geeft een hoge lob. Major controleert de bal met de borst. Major haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Doliński passt de bal in één keer door. Wąsowicz rent richting de bal. Váncza begaat een overtreding. Váncza krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Kantanista bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez onderschept slim de pass. Perez passt de bal in één keer door. Kukucz rent richting de bal. Kukucz haalt uit met een fantastische trap. Grzonek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Kukucz is nu in balbezit. Kukucz passt de bal met de wreef. Podolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Major verovert de bal door een tackle van achteren. Major schiet op doel. Grzonek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Doliński speelt de bal door. Niemczyk rent richting de bal. Banaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Niemczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Przeżuwacz geeft de bal voor. Váncza geeft een hoge lob. Demiańczuk rent richting de bal. Faliński verovert de bal door een tackle van achteren. Faliński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Faliński passt de bal in één keer door. Wąsowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Unierzycki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Unierzycki is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Wąsowicz rent richting de bal. Kurzaj rent richting de bal. Myszor rent richting de bal. Kurzaj onderschept slim de pass. Kurzaj geeft een hoge lob. Grzonek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Przeżuwacz is nu in balbezit. Przeżuwacz geeft een hoge lob. Perez geeft een lange en hoge pass. Faliński is nu in balbezit. Faliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - FC Sosnowieckie diabły 1:0

44e minuut.
Perez met een snelle inworp. Kukucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukucz met een sublieme pass. Faliński rent richting de bal. Faliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Codinhas komt het veld opgelopen. Bajor komt het veld opgelopen. Szaluniarz komt het veld opgelopen. Barrichello komt het veld opgelopen. Köster komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Podolis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrichello met een snelle inworp. Szaluniarz rent richting de bal. Szaluniarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Bronx 33%, FC Sosnowieckie diabły 67%.
FC_Bronx - FC Sosnowieckie diabły 1:0

58e minuut.
Wąsowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lorsen komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Grzonek trapt de bal weg van het doel. Barrichello kopt de bal weg. Szaluniarz probeert naar een medespeler te passen. Bajor rent richting de bal. Bajor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Zimnicki is nu in balbezit. Zimnicki met een sublieme pass. Codinhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemczyk onderschept slim de pass. Niemczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Podolis rent richting de bal. Barrichello onderschept slim de pass. Barrichello geeft een hoge lob. Bajor rent richting de bal. Bajor geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Szaluniarz verovert de bal door een tackle van achteren. Szaluniarz passt de bal zonder na te denken. Bajor heeft problemen om de bal te vangen. Bajor schiet op doel. Grzonek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - FC Sosnowieckie diabły 2:0

87e minuut.
Bajor onderschept slim de pass. Bajor met een sublieme pass. Szaluniarz rent richting de bal. Szaluniarz schiet op doel. Grzonek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bronx - FC Sosnowieckie diabły 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Bronx 32%, FC Sosnowieckie diabły 68%.
FC_Bronx - FC Sosnowieckie diabły 3:0