Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Święta Katarzyna Garbarnia Krk
532 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


12e minuut.
Gutowski geeft de bal voor. Wdowczyk is nu in balbezit. Wdowczyk passt de bal in één keer door. Atłachowicz rent richting de bal. Atłachowicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Dusza de bal. Wars bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusza begaat een overtreding. Wars roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wars kan niet meer verder spelen. Bronkowski komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Skorupka geeft een lange en hoge pass. Sędziak rent richting de bal. Klama begaat een overtreding. Klama krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Rozmyślak kopt de bal weg. Kałuszewski speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Rozmyślak de bal onder controle te krijgen. Kurczab bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurczab geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Atłachowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mieśko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Święta Katarzyna 33%, Garbarnia Krk 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKS Święta Katarzyna - Garbarnia Krk 0:0

61e minuut.
Kałuszewski met een harde bal richting middenveld. Klama kopt de bal weg. Wdowczyk heeft problemen om de bal te vangen. Wiatrak is nu in balbezit. Wiatrak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Święta Katarzyna - Garbarnia Krk 0:1

77e minuut.
Klama is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sędziak. Klama is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klama zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mumowski rent richting de bal. Mumowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Święta Katarzyna - Garbarnia Krk 0:2

80e minuut.
Wdowczyk passt de bal zonder na te denken. Adamczuk rent richting de bal. Adamczuk probeert naar een medespeler te passen. Mieśko is nu in balbezit. Mieśko schiet op doel. Kałuszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mieśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieśko draait met de bal, schiet en ... Kałuszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Święta Katarzyna - Garbarnia Krk 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Święta Katarzyna 44%, Garbarnia Krk 56%.
MKS Święta Katarzyna - Garbarnia Krk 1:2