Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 20:01
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0122
  • Stadion: kabaret Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2495
kabaret Śląsk Wrocław 77
Normal Tactiek 523
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Zygarlicki probeert naar een medespeler te passen. Kubacki rent richting de bal. Kubacki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Erimus de bal. Erimus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Kubizna is nu in balbezit. Kraśkiewicz onderschept slim de pass. Kraśkiewicz passt de bal zonder na te denken. Erimus rent richting de bal. Erimus draait met de bal, schiet en ... Stasiorowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Kochański bereikt de bal nog maar net als eerste. Erimus verovert de bal door een tackle van achteren. Kubacki maakt een afschuwelijke overtreding. Kubacki krijgt een gele kaart. Erimus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kraśkiewicz wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
kabaret - Śląsk Wrocław 77 0:1

19e minuut.
Sznurowadło verovert de bal door een tackle van achteren. Sznurowadło passt de bal zonder na te denken. Erimus is nu in balbezit. Erimus haalt uit met een fantastische trap. Trerecki probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kabaret - Śląsk Wrocław 77 0:2

24e minuut.
Karaluch speelt de bal door. Erimus is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kubizna. Kubizna krijgt een gele kaart. Erimus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żołopa met een snel genomen vrije trap. Zygarlicki rent richting de bal. Erimus onderschept slim de pass. Erimus schiet op doel. Stasiorowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Strojek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pieczara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara speelt de bal door. Łabuś is nu in balbezit. Łabuś schiet op doel. Karaluch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Powiecko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
kabaret - Śląsk Wrocław 77 1:2

34e minuut.
Żołopa passt de bal zonder na te denken. Kraśkiewicz rent richting de bal. Kraśkiewicz passt de bal in één keer door. Erimus bereikt de bal nog maar net als eerste. Erimus haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stasiorowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Kisieliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kisieliński met een sublieme pass. Kraśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabuś verovert de bal door een tackle van achteren. Łabuś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kraśkiewicz is nu in balbezit. Kraśkiewicz passt de bal met de wreef. Kubizna probeert de bal aan de voet te houden. Erimus rent richting de bal. Erimus haalt uit met een fantastische trap. Stasiorowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kabaret 53%, Śląsk Wrocław 77 47%.
kabaret - Śląsk Wrocław 77 1:2

60e minuut.
Bachleda rent richting de bal. Porąbaniec rent richting de bal. Porąbaniec geeft de bal voor. Erimus is nu in balbezit. Erimus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Kubacki de bal. Kraśkiewicz is nu in balbezit. Kraśkiewicz passt de bal in één keer door. Erimus is nu in balbezit. Erimus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Korczyk met een sublieme pass. Kubacki rent richting de bal. Erimus onderschept slim de pass. Erimus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kabaret - Śląsk Wrocław 77 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kabaret 49%, Śląsk Wrocław 77 51%.
kabaret - Śląsk Wrocław 77 1:3