Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Śląsk Wrocław 77 Garbarnia Krk
523 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Klungelig pakt Dusza de bal. Kraśkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kraśkiewicz met een sublieme pass. Erimus bereikt de bal nog maar net als eerste. Erimus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Śląsk Wrocław 77 - Garbarnia Krk 1:0

17e minuut.
Żołopa is nu in balbezit. Żołopa geeft een lange en hoge pass. Skorupka kopt de bal weg. Erimus is nu in balbezit. Erimus schiet op doel. Kałuszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Mumowski passt de bal zonder na te denken. Rej rent richting de bal. Porąbaniec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Porąbaniec krijgt een gele kaart. Rej is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klama zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mumowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Erimus rent richting de bal. Korczyk rent richting de bal. Korczyk speelt de bal door. Erimus is nu in balbezit. Erimus schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Śląsk Wrocław 77 - Garbarnia Krk 2:0

39e minuut.
Wiatrak passt de bal in één keer door. Mumowski rent richting de bal. Wiatrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrak haalt uit met een fantastische trap. Karaluch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Śląsk Wrocław 77 - Garbarnia Krk 2:1

41e minuut.
Powiecko probeert naar een medespeler te passen. Neuman rent richting de bal. Neuman met een sublieme pass. Kosider rent richting de bal. Kosider geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Erimus is nu in balbezit. Hajducki begaat een overtreding. Erimus raakt geblesseerd tijdens het duel. Kornas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Rozmyślak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erimus bereikt de bal nog maar net als eerste. Erimus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Śląsk Wrocław 77 - Garbarnia Krk 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Śląsk Wrocław 77 48%, Garbarnia Krk 52%.
Śląsk Wrocław 77 - Garbarnia Krk 3:1

48e minuut.
Wiatrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrak geeft een lange en hoge pass. Powiecko rent richting de bal. Mumowski onderschept slim de pass. Mumowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Klama probeert naar een medespeler te passen. Kraśkiewicz is nu in balbezit. Kraśkiewicz passt de bal in één keer door. Erimus is nu in balbezit. Erimus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kornas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosider geeft een hoge lob. Neuman heeft problemen om de bal te vangen. Mumowski rent richting de bal. Mumowski haalt uit met een fantastische trap. Karaluch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Hajducki geeft een lange en hoge pass. Porąbaniec is nu in balbezit. Rej verovert de bal door een tackle van achteren. Rej geeft de bal voor. Mumowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Erimus verovert de bal door een tackle van achteren. Erimus met een sublieme pass. Gucwiński rent richting de bal. Erimus bereikt de bal nog maar net als eerste. Erimus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Śląsk Wrocław 77 - Garbarnia Krk 4:1

70e minuut.
Korczyk met een sublieme pass. Kraśkiewicz rent richting de bal. Dusza begaat een overtreding. Dusza krijgt een gele kaart. Erimus raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sojka komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Kosider geeft een lange en hoge pass. Neuman probeert de bal aan de voet te houden. Sojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sojka haalt uit met een fantastische trap. Kałuszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Śląsk Wrocław 77 - Garbarnia Krk 5:1

78e minuut.
Klama bereikt de bal nog maar net als eerste. Klama geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wiatrak de bal. Mumowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Kornas de bal. Śmietana rent richting de bal. Śmietana geeft een hoge lob. Sojka is nu in balbezit. Sojka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Dusza rent richting de bal. Kornas onderschept slim de pass. Hajducki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Hajducki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hajducki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

88e minuut.
Wiatrak rent richting de bal. Kornas onderschept slim de pass. Kornas met een sublieme pass. Sojka is nu in balbezit. Sojka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Korczyk speelt de bal door. Sojka is nu in balbezit. Sojka passt de bal zonder na te denken. Gucwiński is nu in balbezit. Gucwiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Śląsk Wrocław 77 37%, Garbarnia Krk 63%.
Śląsk Wrocław 77 - Garbarnia Krk 5:1