Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 20:02
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0124
  • Stadion: Moja L Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1834
Moja L Kościste Jeżozwierze
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Augustyn passt de bal met de wreef. Harasimczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Komor bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasimczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Harasimczuk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Komor is nu in balbezit. Jędras verovert de bal door een tackle van achteren. Jędras passt de bal met de wreef. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Płaczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Wąsik verovert de bal door een tackle van achteren. Szlachta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachta geeft de bal voor. Malcher controleert de bal met de borst. Malcher draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

14e minuut.
Daar is Lićwinko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harasimczuk rent richting de bal. Lisiecki is nu in balbezit. Harasimczuk is nu in balbezit. Harasimczuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Płaczkowski met een harde bal richting middenveld. Wąsik kopt de bal weg. Lićwinko heeft problemen om de bal te vangen. Harasimczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasimczuk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Szlachta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachta speelt de bal door. Płaczkowski rent richting de bal. Płocharski is nu in balbezit. Płocharski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pacholski met de inworp. Komor rent richting de bal. Harasimczuk maakt een afschuwelijke overtreding. Harasimczuk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moja L 47%, Kościste Jeżozwierze 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moja L - Kościste Jeżozwierze 0:0

48e minuut.
Lićwinko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sobacki komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Wydra rent richting de bal. Urban rent richting de bal. Wydra verovert de bal door een tackle van achteren. Wydra geeft een lange en hoge pass. Malcher bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Płocharski kopt de bal weg. Rathnau is nu in balbezit. Rathnau haalt uit met een fantastische trap. Wydra bereikt de bal nog maar net als eerste. Wydra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Płocharski rent richting de bal. Wąsik rent richting de bal. Płocharski onderschept slim de pass. Płocharski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moja L - Kościste Jeżozwierze 0:1

70e minuut.
Augustyn geeft de bal voor. Inworp. Rathnau met een snelle inworp. Płocharski is nu in balbezit. Płocharski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Szlachta geeft de bal voor. Płaczkowski kopt de bal weg. Daar is Wąsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płocharski verovert de bal door een tackle van achteren. Płocharski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moja L 48%, Kościste Jeżozwierze 52%.
Moja L - Kościste Jeżozwierze 0:1