Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Yelonki United gks obiboki
Normal Tactiek ryryryry
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 10
poor Schieten tragic
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Wons met een snelle inworp. Dolecki rent richting de bal. Dolecki geeft een hoge lob. Kałuski maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Tomczyk de bal. Kalchak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kalchak probeert naar een medespeler te passen. Wąsowicz kopt de bal weg. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. van Baarle met een harde bal richting middenveld. Daar is Anghelache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wons is nu in balbezit. Wons haalt uit met een fantastische trap. Kalchak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Palomé onderschept slim de pass. Palomé probeert naar een medespeler te passen. Brunstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunstad schiet op doel. Okuniewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Dolecki is nu in balbezit. Limin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki verovert de bal door een tackle van achteren. Dolecki draait met de bal, schiet en ... Kalchak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yelonki United - gks obiboki 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Yelonki United 30%, gks obiboki 70%.
FC Yelonki United - gks obiboki 1:0

50e minuut.
Korwin haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Okuniewicz met een harde bal richting middenveld. Dolecki rent richting de bal. Dolecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yelonki United - gks obiboki 2:0

57e minuut.
Ziemiańczyk probeert naar een medespeler te passen. Nahajło is nu in balbezit. Korwin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korwin krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Wąsowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dolecki rent richting de bal. Dolecki probeert naar een medespeler te passen. Wons bereikt de bal nog maar net als eerste. Wons geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Viirna geeft de bal voor. Odzimkowski is nu in balbezit. Korwin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korwin krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Palomé is nu in balbezit. Palomé geeft de bal voor. Anghelache kopt de bal weg. Brunstad rent richting de bal. Brunstad draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
van Baarle geeft de bal voor. Inworp. Wons met een snelle inworp. Klungelig pakt Dolecki de bal. Dolecki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Viirna geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kałuski met een snelle inworp. Dolecki rent richting de bal. Dolecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Yelonki United 31%, gks obiboki 69%.
FC Yelonki United - gks obiboki 2:0