Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Głębokie Huragan Pruszcz Gdanski
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


30e minuut.
Poniedzielski met een sublieme pass. Łachacz is nu in balbezit. Szołtysik onderschept slim de pass. Szołtysik haalt uit met een fantastische trap. Szot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Głębokie - Huragan Pruszcz Gdanski 1:0

35e minuut.
Kęska probeert naar een medespeler te passen. Kryszak is nu in balbezit. Kryszak passt de bal met de wreef. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Jedynak heeft problemen om de bal te vangen. Rożek rent richting de bal. Kryszak begaat een overtreding. Kryszak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Głębokie 58%, Huragan Pruszcz Gdanski 42%.
KS Głębokie - Huragan Pruszcz Gdanski 1:0

50e minuut.
Jedynak verovert de bal door een tackle van achteren. Jedynak met een sublieme pass. Ignasiak rent richting de bal. Ignasiak geeft een lange en hoge pass. Wewiórski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Głębokie - Huragan Pruszcz Gdanski 1:1

52e minuut.
Kurczak passt de bal in één keer door. Cubała rent richting de bal. Szołtysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szołtysik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Łachacz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ignasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasiak geeft de bal voor. Kryszak speelt de bal door. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Poniedzielski speelt de bal door. Daar is Woźny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chłodek. Chłodek krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Rożek is nu in balbezit. Kryszak onderschept slim de pass. Plizga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszak onderschept slim de pass. Kryszak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kęska met een snelle inworp. Daar is Ignasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignasiak met een sublieme pass. Wewiórski rent richting de bal. Wewiórski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Głębokie - Huragan Pruszcz Gdanski 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Głębokie 77%, Huragan Pruszcz Gdanski 23%.
KS Głębokie - Huragan Pruszcz Gdanski 1:2