Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zbrukane Topory Fc Dziad Trans
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 25.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Ślużyński geeft een hoge lob. Mucha is nu in balbezit. Met opzet legt Spodzieja zijn tegenspeler op de grond. Spodzieja is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Mucha moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mucha kan niet meer verder spelen. Boiński komt het veld opgelopen. Ślużyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rzepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzepa geeft een lange en hoge pass. Kościukiewicz rent richting de bal. Kościukiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Daar is Ślużyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślużyński speelt de bal door. Kabut kan de bal niet met de borst controleren. Gimalski is nu in balbezit. Gimalski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Krokowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krokowicz. Paździor raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

16e minuut.
Boiński rent richting de bal. Boiński geeft de bal voor. Kabut rent richting de bal. Krokowicz is nu in balbezit. Krokowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Chomiński kopt de bal weg. Ślużyński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gimalski. Gimalski krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Kabut is nu in balbezit. Kabut passt de bal zonder na te denken. Paździor bereikt de bal nog maar net als eerste. Charciarek verovert de bal door een tackle van achteren. Charciarek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Ślużyński probeert naar een medespeler te passen. Bugalski rent richting de bal. Kościukiewicz onderschept slim de pass. Gimalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gimalski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kindera trapt de bal weg van het doel. Boiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiński probeert naar een medespeler te passen. Charciarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Charciarek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbrukane Topory - Fc Dziad Trans 1:0

37e minuut.
Chomiński rent richting de bal. Bugalski maakt een afschuwelijke overtreding. Chomiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Chomiński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kościukiewicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zbrukane Topory - Fc Dziad Trans 1:1

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Ślużyński de bal onder controle te krijgen. Kościukiewicz rent richting de bal. Bugalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościukiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kościukiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maculewicz met een snelle inworp. Gimalski is nu in balbezit. Gimalski geeft de bal voor. Kościukiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kindera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zbrukane Topory 53%, Fc Dziad Trans 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zbrukane Topory - Fc Dziad Trans 1:1

49e minuut.
Boiński passt de bal in één keer door. Daar is Krokowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krokowicz passt de bal in één keer door. Charciarek rent richting de bal. Charciarek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Maculewicz met de inworp. Gimalski rent richting de bal. Gimalski passt de bal zonder na te denken. Chomiński rent richting de bal. Chomiński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Korczewski passt de bal zonder na te denken. Kościukiewicz rent richting de bal. Gimalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościukiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościukiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Boiński met een sublieme pass. Krokowicz rent richting de bal. Krokowicz speelt de bal door. Charciarek is nu in balbezit. Charciarek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Trojan geeft een hoge lob. Inworp. Maculewicz met de inworp. Klungelig pakt Gimalski de bal. Gimalski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbrukane Topory - Fc Dziad Trans 1:2

80e minuut.
Sztorc heeft problemen om de bal te vangen. Gimalski rent richting de bal. Gimalski probeert naar een medespeler te passen. Kościukiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościukiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Maculewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maculewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kościukiewicz de bal. Kościukiewicz haalt uit met een fantastische trap. Kindera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbrukane Topory - Fc Dziad Trans 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zbrukane Topory 47%, Fc Dziad Trans 53%.
Zbrukane Topory - Fc Dziad Trans 1:3