Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czempiony LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski
523333 Tactiek 523
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 42.4
zeer goed Schieten solide
goed Passen matig
goed Verdedigen solide


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romańczuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Georgitsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgitsis speelt de bal door. Rioldi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daar is Pietraszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pihelgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietraszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pihelgas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pihelgas komt bij de bal en schiet. Kusienicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Polewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewicz passt de bal met de wreef. Pihelgas rent richting de bal. Pihelgas haalt uit met een fantastische trap. Kusienicki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Versace onderschept slim de pass. Versace geeft een hoge lob. Pihelgas kopt de bal weg. Georgitsis is nu in balbezit. Georgitsis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Samek passt de bal met de wreef. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz schiet op doel. Versace probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szklarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski 1:0

45e minuut.
Georgitsis geeft een lange en hoge pass. Pietraszewski kopt de bal weg. Levinder bereikt de bal nog maar net als eerste. Levinder geeft de bal voor. Karpacz krijgt zijn hoofd ertegen. Szklarski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czempiony 50%, LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski 50%.
Czempiony - LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski 2:0

47e minuut.
Versace verovert de bal door een tackle van achteren. Versace geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bonk de bal. Pihelgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihelgas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski 2:1

55e minuut.
Georgitsis rent richting de bal. Georgitsis met een sublieme pass. Jelenecký rent richting de bal. Karpacz onderschept slim de pass. Karpacz haalt uit met een fantastische trap. Szklarski bokst de bal weg.

62e minuut.
Jadanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jadanowski passt de bal zonder na te denken. Żurański geeft een lange en hoge pass. Pihelgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihelgas draait met de bal, schiet en ... Kusienicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Karpacz is nu in balbezit. Versace onderschept slim de pass. Levinder bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski 3:1

74e minuut.
Klungelig pakt Georgitsis de bal. Georgitsis speelt de bal door. Jadanowski rent richting de bal. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski 4:1

81e minuut.
Pihelgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihelgas speelt de bal door. Jaskóła rent richting de bal. Pihelgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihelgas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kusienicki probeert naar een medespeler te passen. Kudzia kopt de bal weg. Daar is Versace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpacz rent richting de bal. Karpacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Pilszak geeft de bal voor. Levinder kopt de bal weg. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek draait met de bal, schiet en ... Szklarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rioldi verovert de bal door een tackle van achteren. Rioldi passt de bal in één keer door. Pietraszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihelgas onderschept slim de pass. Pihelgas draait met de bal, schiet en ... Kusienicki bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czempiony 37%, LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski 63%.
Czempiony - LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski 4:1