Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Overpriced GTS Gdańsk
442 Tactiek bieda
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 36.1
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Bielec rent richting de bal. Schitelea onderschept slim de pass. Schitelea met een sublieme pass. Wędzyński rent richting de bal. Wędzyński schiet op doel. Zygert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bagsik neemt de hoekschop. Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zembowski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schitelea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wędzyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Rams probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zygert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Overpriced - GTS Gdańsk 0:1

12e minuut.
Schitelea is nu in balbezit. Gobinet is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schitelea. Schitelea krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Gencel met de inworp. Gregorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea speelt de bal door. Daar is Wędzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wędzyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Bagsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński is nu in balbezit. Wędzyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Schitelea is nu in balbezit. Schitelea passt de bal met de wreef. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase schiet op doel. Zygert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Overpriced - GTS Gdańsk 0:2

19e minuut.
Gherase rent richting de bal. Zembowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gherase is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gencel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Gherase de bal. Gherase draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea passt de bal zonder na te denken. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase schiet op doel. Zygert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Overpriced - GTS Gdańsk 0:3

30e minuut.
Bielec is nu in balbezit. Bielec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bagsik met de inworp. Wędzyński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Dudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński onderschept slim de pass. Wędzyński met een sublieme pass. Gherase rent richting de bal. Gherase schiet op doel. Zygert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Doeltrap. Zygert trapt de bal weg van het doel. Gencel kopt de bal weg. Gherase is nu in balbezit. Gherase schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Kiljan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gencel is nu in balbezit. Gencel geeft de bal voor. Gherase is nu in balbezit. Gherase schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gencel geeft de bal voor. Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase heeft problemen om de bal te vangen. Gherase draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Overpriced - GTS Gdańsk 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Overpriced 79%, GTS Gdańsk 21%.
Fc Overpriced - GTS Gdańsk 0:4

46e minuut.
Szymkiewicz komt het veld opgelopen. Kosobucki komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Schitelea is nu in balbezit. Schitelea passt de bal in één keer door. Gherase rent richting de bal. Gherase haalt uit met een fantastische trap. Zygert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Overpriced - GTS Gdańsk 0:5

56e minuut.
Wędzyński rent richting de bal. Wędzyński passt de bal zonder na te denken. Gherase rent richting de bal. Gherase haalt uit met een fantastische trap. Bielec probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Overpriced - GTS Gdańsk 0:6

57e minuut.
Sicari komt het veld opgelopen. Fiodorkiewicz komt het veld opgelopen. Ruiz-Capillas komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Szymkiewicz met de inworp. Wędzyński heeft problemen om de bal te vangen. Wędzyński geeft een lange en hoge pass. Gherase rent richting de bal. Gherase schiet op doel. Zygert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Szymkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Schitelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schitelea geeft de bal voor. Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Overpriced - GTS Gdańsk 0:7

74e minuut.
Zembowski is nu in balbezit. Gherase verovert de bal door een tackle van achteren. Wędzyński is nu in balbezit. Gherase rent richting de bal. Gherase haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Szymkiewicz speelt de bal door. Schitelea rent richting de bal. Schitelea speelt de bal door. Wędzyński is nu in balbezit. Wędzyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Overpriced - GTS Gdańsk 0:8

84e minuut.
Inworp. Schitelea met een snelle inworp. Gencel rent richting de bal. Gencel geeft een lange en hoge pass. Gherase maakt een snoekduik en kopt de bal. Zygert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rams heeft problemen om de bal te vangen. Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rams de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szymkiewicz neemt de hoekschop. Rams controleert de bal met de borst. Zygert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gherase is nu in balbezit. Gherase draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Schitelea met een sublieme pass. Gencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gencel met een sublieme pass. Wędzyński is nu in balbezit. Wędzyński schiet op doel. Zygert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gherase bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherase haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Overpriced 86%, GTS Gdańsk 14%.
Fc Overpriced - GTS Gdańsk 0:8