Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zbąszynek Czempiony
Normal Tactiek 523333
37% Balbezit 63%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 46.3
weak Schieten incredible
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


3e minuut.
Szebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz onderschept slim de pass. Jakimowicz met een sublieme pass. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz schiet op doel. Mełgieś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbąszynek - Czempiony 0:1

4e minuut.
Łojek is nu in balbezit. Kudzia onderschept slim de pass. Kudzia passt de bal met de wreef. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Jaskóła kopt de bal weg. Celiński is nu in balbezit. Levinder tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Levinder krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Pilszak met de inworp. Jakimowicz geeft een lange en hoge pass. Samek rent richting de bal. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbąszynek - Czempiony 0:2

13e minuut.
Grzeszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudzia verovert de bal door een tackle van achteren. Kudzia passt de bal met de wreef. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbąszynek - Czempiony 0:3

16e minuut.
Bonk met een sublieme pass. Kudzia heeft problemen om de bal te vangen. Kudzia passt de bal zonder na te denken. Karpacz rent richting de bal. Karpacz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Jaskóła geeft de bal voor. Kudzia rent richting de bal. Kudzia passt de bal met de wreef. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbąszynek - Czempiony 0:4

22e minuut.
Grzeszczak speelt de bal door. Klungelig pakt Łojek de bal. Łojek met een sublieme pass. Koclęga is nu in balbezit. Koclęga schiet op doel. Kusienicki bokst de bal weg.

25e minuut.
Pilszak speelt de bal door. Samek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karpacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpacz draait met de bal, schiet en ... Mełgieś maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbąszynek - Czempiony 0:5

29e minuut.
Bonk rent richting de bal. Bonk geeft de bal voor. Drumlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz verovert de bal door een tackle van achteren. Karpacz schiet op doel. Mełgieś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Celiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Levinder is nu in balbezit. Levinder geeft een lange en hoge pass. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zbąszynek - Czempiony 0:6

35e minuut.
Kudzia speelt de bal door. Jakimowicz is nu in balbezit. Jakimowicz passt de bal zonder na te denken. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Wultański heeft problemen om de bal te vangen. Pilszak verovert de bal door een tackle van achteren. Pilszak geeft een hoge lob. Karpacz rent richting de bal. Karpacz schiet op doel. Mełgieś bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Szebert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Levinder rent richting de bal. Levinder passt de bal zonder na te denken. Karpacz rent richting de bal. Karpacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Samek speelt de bal door. Klungelig pakt Kudzia de bal. Kudzia passt de bal zonder na te denken. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbąszynek - Czempiony 0:7

45e minuut.
Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek probeert naar een medespeler te passen. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zbąszynek 62%, Czempiony 38%.
Zbąszynek - Czempiony 0:7

46e minuut.
Levinder bereikt de bal nog maar net als eerste. Levinder passt de bal met de wreef. Wypych geeft de bal voor. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz schiet op doel. Mełgieś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Drumlak geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Grzeszczak stond buitenspel. Levinder neemt vlug de vrije trap. Karpacz rent richting de bal. Karpacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zbąszynek - Czempiony 0:8

49e minuut.
Kudzia is nu in balbezit. Kudzia passt de bal met de wreef. Jakimowicz met een sublieme pass. Karpacz heeft problemen om de bal te vangen. Karpacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zbąszynek - Czempiony 0:9

51e minuut.
Szebert geeft een lange en hoge pass. Wypych kopt de bal weg. Kiszka kan de bal niet met de borst controleren. Karpacz rent richting de bal. Karpacz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Drumlak trapt de bal weg van het doel. Pilszak speelt de bal door. Kudzia probeert naar een medespeler te passen. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Daar is Pilszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilszak kopt de bal weg. Celiński heeft problemen om de bal te vangen. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zbąszynek - Czempiony 0:10

55e minuut.
Kudzia passt de bal zonder na te denken. Samek probeert naar een medespeler te passen. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz heeft problemen om de bal te vangen. Karpacz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Levinder bereikt de bal nog maar net als eerste. Levinder passt de bal zonder na te denken. Karpacz rent richting de bal. Karpacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbąszynek - Czempiony 0:11

60e minuut.
Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek passt de bal zonder na te denken. Wypych bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek rent richting de bal. Samek geeft de bal voor. Paal! Karpacz is nu in balbezit. Karpacz schiet op doel. Mełgieś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbąszynek - Czempiony 0:12

62e minuut.
Pilszak speelt de bal door. Kudzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudzia passt de bal in één keer door. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz schiet op doel. Paal! Samek heeft problemen om de bal te vangen. Samek passt de bal zonder na te denken. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz haalt uit met een fantastische trap. Mełgieś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbąszynek - Czempiony 0:13

66e minuut.
Samek is nu in balbezit. Samek passt de bal met de wreef. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz draait met de bal, schiet en ... Mełgieś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbąszynek - Czempiony 0:14

71e minuut.
Rępał geeft de bal voor. Bonk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koclęga. Koclęga krijgt een gele kaart. Bonk raakt geblesseerd tijdens het duel. Bonk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karpacz maakt een snoekduik en kopt de bal. Mełgieś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbąszynek - Czempiony 0:15

74e minuut.
Klungelig pakt Celiński de bal. Levinder is nu in balbezit. Levinder probeert naar een medespeler te passen. Karpacz rent richting de bal. Karpacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbąszynek - Czempiony 0:16

78e minuut.
Celiński is nu in balbezit. Levinder is nu in balbezit. Levinder probeert naar een medespeler te passen. Karpacz rent richting de bal. Karpacz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Wypych zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Samek geeft de bal voor. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz geeft de bal voor. Levinder geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mełgieś met een harde bal richting middenveld. Bonk kopt de bal weg. Karpacz heeft problemen om de bal te vangen. Karpacz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kudzia probeert naar een medespeler te passen. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz passt de bal zonder na te denken. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz schiet op doel. De bal raakt de paal. Mełgieś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zbąszynek 76%, Czempiony 24%.
Zbąszynek - Czempiony 0:16