Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski Sport Mana
523 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 21.5
zeer goed Schieten zwak
matig Passen slecht
goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Fechner de bal onder controle te krijgen. Polewicz onderschept slim de pass. Polewicz passt de bal met de wreef. Pihelgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihelgas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - Sport Mana 1:0

14e minuut.
Amsterdamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski haalt uit met een fantastische trap. Podsiadło kopt de bal weg. Georgitsis is nu in balbezit. Georgitsis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Jarosiewicz onderschept slim de pass. Jarosiewicz geeft een lange en hoge pass. Podsiadło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pihelgas rent richting de bal. Pihelgas haalt uit met een fantastische trap. Paal!

31e minuut.
Podsiadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Polewicz met een sublieme pass. Pihelgas rent richting de bal. Pihelgas draait met de bal, schiet en ... Gaduła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - Sport Mana 2:0

32e minuut.
Polewicz is nu in balbezit. Georgitsis is nu in balbezit. Georgitsis passt de bal in één keer door. Pihelgas is nu in balbezit. Pihelgas draait met de bal, schiet en ... Gaduła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Kotkiewicz speelt de bal door. Rioldi speelt de bal door. Pihelgas rent richting de bal. Pihelgas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - Sport Mana 3:0

41e minuut.
Rioldi geeft de bal voor. Polewicz is nu in balbezit. Płaza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Płaza krijgt een gele kaart. Polewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pihelgas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - Sport Mana 4:0

43e minuut.
Rioldi geeft de bal voor. Gaduła met een sublieme pass. Versace kopt de bal weg. Georgitsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgitsis geeft een hoge lob. Gaduła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pihelgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihelgas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - Sport Mana 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski 19%, Sport Mana 81%.
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - Sport Mana 5:0

49e minuut.
Pruban rent richting de bal. Pruban geeft een hoge lob. Versace kan de bal niet met de borst controleren. Fechner onderschept slim de pass. Fechner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - Sport Mana 5:1

51e minuut.
Georgitsis onderschept slim de pass. Georgitsis passt de bal met de wreef. Pihelgas is nu in balbezit. Pihelgas haalt uit met een fantastische trap. Gaduła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - Sport Mana 6:1

52e minuut.
Rioldi met een sublieme pass. Pihelgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgitsis rent richting de bal. Pihelgas rent richting de bal. Pihelgas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Rioldi rent richting de bal. Rioldi passt de bal zonder na te denken. Pihelgas is nu in balbezit. Pihelgas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - Sport Mana 7:1

59e minuut.
Pihelgas passt de bal zonder na te denken. Amsterdamski rent richting de bal. Amsterdamski speelt de bal door. Pihelgas is nu in balbezit. Pihelgas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - Sport Mana 8:1

61e minuut.
Kotkiewicz rent richting de bal. Kotkiewicz geeft de bal voor. Polewicz kopt de bal weg. Pihelgas is nu in balbezit. Pihelgas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Rioldi probeert de bal met de borst te controleren. Rioldi speelt de bal door. Georgitsis probeert naar een medespeler te passen. Pihelgas rent richting de bal. Pihelgas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Rioldi rent richting de bal. Rioldi geeft een hoge lob. Kotkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Rioldi rent richting de bal. Rioldi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Rioldi rent richting de bal. Rioldi met een sublieme pass. Pihelgas rent richting de bal. Pihelgas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - Sport Mana 9:1

67e minuut.
Pałasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałasz met een sublieme pass. Amsterdamski speelt de bal door. Pihelgas rent richting de bal. Pihelgas haalt uit met een fantastische trap. Gaduła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Romańczuk rent richting de bal. Polewicz rent richting de bal. Polewicz passt de bal met de wreef. Pihelgas rent richting de bal. Pihelgas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pihelgas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - Sport Mana 10:1

71e minuut.
Inworp. Romańczuk met de inworp. Rioldi probeert naar een medespeler te passen. Pihelgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihelgas draait met de bal, schiet en ... Gaduła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - Sport Mana 11:1

77e minuut.
Amsterdamski is nu in balbezit. Amsterdamski geeft een hoge lob. Polewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihelgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihelgas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pruban is nu in balbezit. Pihelgas verovert de bal door een tackle van achteren. Rioldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihelgas is nu in balbezit. Pihelgas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Georgitsis is nu in balbezit. Georgitsis haalt uit met een fantastische trap. Gaduła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Pruban geeft een lange en hoge pass. Jadanowski is nu in balbezit. Jadanowski geeft de bal voor. Pihelgas controleert de bal met de borst. Pihelgas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - Sport Mana 12:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski 23%, Sport Mana 77%.
LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski - Sport Mana 12:1