Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHOROSZCZ BLOK 3 Leśne Wilki Klecza
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Ścianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajron onderschept slim de pass. Jaskóła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianka rent richting de bal. Ścianka schiet op doel. Derdaś bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CHOROSZCZ BLOK 3 - Leśne Wilki Klecza 0:1

14e minuut.
Choszowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostręga verovert de bal door een tackle van achteren. Ostręga passt de bal zonder na te denken. Ścianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Majster probeert naar een medespeler te passen. Ostręga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Choszowski. Choszowski krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Jaskóła speelt de bal door. Rzeźnik is nu in balbezit. Jaskóła met een sublieme pass. Ścianka rent richting de bal. Ścianka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ścianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskóła bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyparło bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskóła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskóła haalt uit met een fantastische trap. Derdaś bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHOROSZCZ BLOK 3 71%, Leśne Wilki Klecza 29%.
CHOROSZCZ BLOK 3 - Leśne Wilki Klecza 0:1

50e minuut.
Kostrubski probeert naar een medespeler te passen. Wolny heeft problemen om de bal te vangen. Ptasiński is nu in balbezit. Ptasiński draait met de bal, schiet en ... Wszołek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHOROSZCZ BLOK 3 - Leśne Wilki Klecza 1:1

61e minuut.
Buryta is nu in balbezit. Jaskóła onderschept slim de pass. Jaskóła probeert naar een medespeler te passen. Ścianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Bajron bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskóła onderschept slim de pass. Jaskóła met een sublieme pass. Daar is Ścianka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ścianka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHOROSZCZ BLOK 3 - Leśne Wilki Klecza 1:2

68e minuut.
Daar is Majster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majster speelt de bal door. Kostrubski is nu in balbezit. Wolny rent richting de bal. Wolny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHOROSZCZ BLOK 3 - Leśne Wilki Klecza 2:2

71e minuut.
Lewy probeert naar een medespeler te passen. Jaskóła rent richting de bal. Jaskóła passt de bal in één keer door. Ścianka is nu in balbezit. Ścianka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHOROSZCZ BLOK 3 - Leśne Wilki Klecza 2:3

74e minuut.
Twierkowski speelt de bal door. Jaskóła rent richting de bal. Jaskóła draait met de bal, schiet en ... Ostręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostręga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHOROSZCZ BLOK 3 - Leśne Wilki Klecza 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHOROSZCZ BLOK 3 62%, Leśne Wilki Klecza 38%.
CHOROSZCZ BLOK 3 - Leśne Wilki Klecza 2:4