Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Kujawy AC Gdansk United
442 Tactiek obr
63% Balbezit 37%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 28.8
good Schieten unsatisfactory
good Passen average
good Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Lăcustă met een sublieme pass. Uyar probeert naar een medespeler te passen. Fania bereikt de bal nog maar net als eerste. Fania geeft een hoge lob. Trzepieciński probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Niewierowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Janiak de bal. Janiak speelt de bal door. Fania rent richting de bal. Fania haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Niewierowski passt de bal met de wreef. Uyar is nu in balbezit. Uyar passt de bal zonder na te denken. Bijen rent richting de bal. Bijen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Janiak rent richting de bal. Janiak speelt de bal door. Fania bereikt de bal nog maar net als eerste. Bijen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bijen haalt uit met een fantastische trap. Paal! Barraco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kujawy - AC Gdansk United 1:0

37e minuut.
Janiak verovert de bal door een tackle van achteren. Janiak geeft een lange en hoge pass. Vutkov heeft problemen om de bal te vangen. Fania is nu in balbezit. Fania schiet op doel. Barraco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

44e minuut.
Vogel geeft een lange en hoge pass. Castellones bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lăcustă. Lăcustă krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Kujawy 37%, AC Gdansk United 63%.
KS Kujawy - AC Gdansk United 1:0

48e minuut.
Pudełko rent richting de bal. Pudełko passt de bal zonder na te denken. Lăcustă rent richting de bal. Fania bereikt de bal nog maar net als eerste. Fania draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Radowiecki kopt de bal weg. Niewierowski rent richting de bal. Niewierowski geeft een hoge lob. Fania bereikt de bal nog maar net als eerste. Fania draait met de bal, schiet en ... Barraco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kujawy - AC Gdansk United 2:0

55e minuut.
Bijen is nu in balbezit. Bijen geeft een hoge lob. Vogel rent richting de bal. Fania onderschept slim de pass. Fania schiet op doel. Barraco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Tardy probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Uyar neemt de hoekschop. Bijen springt en kopt de bal. Barraco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kujawy - AC Gdansk United 3:0

76e minuut.
Uyar probeert naar een medespeler te passen. Lootus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lootus geeft een lange en hoge pass. Fania bereikt de bal nog maar net als eerste. Fania haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Kujawy 28%, AC Gdansk United 72%.
KS Kujawy - AC Gdansk United 3:0