Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kościan MKS Nysa Kłodzko
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Kuleczka met een snelle inworp. Szczygieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeremcha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szczygieł is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Floreński neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Hajto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kościan - MKS Nysa Kłodzko 1:0

7e minuut.
Krajanowski is nu in balbezit. Krajanowski geeft de bal voor. Lissek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borgosz rent richting de bal. Borgosz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Krajanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krajanowski passt de bal met de wreef. Biczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz onderschept slim de pass. Borgosz haalt uit met een fantastische trap. Grabas bokst de bal weg.

13e minuut.
Szczygieł rent richting de bal. Szczygieł passt de bal zonder na te denken. Floreński bereikt de bal nog maar net als eerste. Floreński schiet op doel. Szczygieł kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Biczak rent richting de bal. Borgosz verovert de bal door een tackle van achteren. Borgosz haalt uit met een fantastische trap. Solecki probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kościan - MKS Nysa Kłodzko 1:1

29e minuut.
Floreński probeert naar een medespeler te passen. Pędzich is nu in balbezit. Pędzich passt de bal in één keer door. Szczygieł is nu in balbezit. Szczygieł haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Studzinski heeft problemen om de bal te vangen. Szczygieł is nu in balbezit. Szczygieł haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Studzinski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pędzich zal de hoekschop nemen. Daar is Floreński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Floreński geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kościan - MKS Nysa Kłodzko 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kościan 48%, MKS Nysa Kłodzko 52%.
FC Kościan - MKS Nysa Kłodzko 2:1

55e minuut.
Poborny passt de bal met de wreef. Szczygieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygieł passt de bal in één keer door. Floreński bereikt de bal nog maar net als eerste. Floreński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kościan - MKS Nysa Kłodzko 3:1

73e minuut.
Szczygieł rent richting de bal. Szczygieł speelt de bal door. Kuleczka probeert naar een medespeler te passen. Floreński rent richting de bal. Floreński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Poborny heeft problemen om de bal te vangen. Floreński bereikt de bal nog maar net als eerste. Floreński passt de bal zonder na te denken. Poborny rent richting de bal. Poborny schiet op doel. Hajto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kościan - MKS Nysa Kłodzko 4:1

87e minuut.
Kuleczka geeft een hoge lob. Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Poborny maakt een afschuwelijke overtreding. Poborny krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kościan 40%, MKS Nysa Kłodzko 60%.
FC Kościan - MKS Nysa Kłodzko 4:1