Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zip Sqad Samogon
Attack Tactiek 541
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Gabryś geeft een hoge lob. Romanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatek begaat een overtreding. Kwiatek krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Gabryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gabryś met een sublieme pass. Daar is Romanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frydrych rent richting de bal. Frydrych schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Śleboda heeft problemen om de bal te vangen. Wanatowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Arent is nu in balbezit. Wanatowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wanatowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kukiz met een snelle inworp. Gust is nu in balbezit. Gust geeft een lange en hoge pass. Romanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zambrowski passt de bal in één keer door. Panek speelt de bal door. Romanowski is nu in balbezit. Romanowski haalt uit met een fantastische trap. Pikulec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zip Sqad - Samogon 0:1

41e minuut.
Surman verovert de bal door een tackle van achteren. Frydrych verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kranich. Kranich krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zip Sqad 52%, Samogon 48%.
Zip Sqad - Samogon 0:1

49e minuut.
Nieznajomy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieznajomy geeft een hoge lob. Inworp. Grot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kocyba geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kukiz passt de bal met de wreef. Gust rent richting de bal. Gust probeert naar een medespeler te passen. Romanowski rent richting de bal. Romanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zip Sqad - Samogon 0:2

57e minuut.
Gust geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zambrowski rent richting de bal. Grot legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grot krijgt een gele kaart. Zambrowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Gabryś legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Pikulec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Śleboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleboda geeft een hoge lob. Gabryś probeert de bal aan de voet te houden. Kranich rent richting de bal. Kranich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Daar is Kwiatek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwiatek geeft een hoge lob. Wanatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zip Sqad - Samogon 1:2

82e minuut.
Frydrych speelt de bal door. Romanowski rent richting de bal. Kapeć legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Romanowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Romanowski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Pikulec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zip Sqad 55%, Samogon 45%.
Zip Sqad - Samogon 1:2